Starter Digital Development

Accenture

Stage informatie

Bedrijf: Accenture

Locatie: Heerlen

Opleidingsniveau: HBO/WO

Periode: 3 - 6 maanden

Type: Afstudeerstage

Vergoeding: Marktconform

Deze stage is niet meer vacant

Heb je een afgeronde hbo-opleiding, passie voor IT en wil je jouw talent en kennis verder ontwikkelen? Accenture Heerlen bouwt mee aan de Smart Services Campus en zoekt digital talent dat mee kan bouwen!

Functieomschrijving
Als Starter Digital Development werk je in gedreven en vaak internationale teams aan geavanceerde digitale oplossingen om van onze klanten high performance organisaties te maken. Dat doe je zowel met Emerging Technologies als door het slim toepassen van bewezen technologieën. Je specialiseert je in één van de volgende richtingen: 

  • Software testing;
  • Java development;
  • Web en mobile development;
  • SAP; 

Wij bieden
De Smart Services Campus is volop in ontwikkeling en hier kan jij je directe bijdrage aan leveren. Wij bieden je een innovatieve werkomgeving, samenwerking met getalenteerde collega’s binnen hetzelfde vakgebied en veel ruimte voor opleidingen (zowel vakinhoudelijk als gericht op jouw persoonlijke ontwikkeling). Bovendien bieden wij je goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder: 

  • Persoonlijk opleidingsbudget;
  • Een 13e maand en vakantiegeld;
  • Bonusregeling;
  • Een pensioenregeling ingericht op je persoonlijke situatie; 
  • Kortingsregeling bij een selectie aan sportscholen en verzekeringen;
  • Korting op aandelen Accenture.

De Starter Digital Development die wij zoeken:
De starter waar Accenture Heerlen naar op zoek is, heeft een Bachelor of Master opleiding afgerond met een IT component. Je bent enthousiast over je vakgebied, vindt persoonlijke ontwikkeling en uitdaging in je werk van belang en wil graag werken aan je leiderschapskwaliteiten of je verder specialiseren. Werken in een team motiveert je. Verder beheers je de Nederlandse en Engelse taal, zowel in woord als geschrift. 

Over Accenture
Accenture is één van ‘s werelds grootste onafhankelijke aanbieders van Technologie en Digitale Services. Onze technologie professionals werken, onder andere vanuit de Smart Services Campus in Heerlen, aan een breed scala van uitdagende en wereldwijde digitale en innovatieve projecten. Naast het ontwikkelen van technologische oplossingen focust Accenture in Limburg op het uitbouwen van digitale oplossingen zoals analytics, social media en de toepassingen van mobile en web oplossingen. Onze vestiging in Heerlen is onderdeel van het Global Delivery Network (GDN) van Accenture. Hier werken we aan end-to-end service en project delivery voor uiteenlopende opdrachten.

Naast interessante projecten op een vaste locatie:
Heerlen, Limburg op de Smart Service Campus, bieden wij uitgebreide opleidings- en certificeringsmogelijkheden. Wij vinden het namelijk belangrijk dat onze medewerkers zich continu verder blijven ontwikkelen en

inhoudelijk kunnen groeien. Om deze reden organiseren we ook regelmatig bijeenkomsten waarin we kennis en best-practices met elkaar delen.

Interesse?
Dan maken we graag kennis met je. Solliciteer direct online via de button 'solliciteer online'. Graag ontvangen we je CV en motivatie. Voor meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met de verantwoordelijke Recruiter: Ruben van Nunen via ruben.van.nunen@accenture.com of op +31 20 493 8603.

Over Accenture
Wil je meer weten over een carrière bij Accenture?
Ga dan naar: Accenture & Smart Services Campus Heerlen www.Accenture.nl/carrierewww.Facebook.com/accenturenl

Stage informatie

Bedrijf: Bedrijf: Accenture

Locatie: Heerlen

Opleidingsniveau: $stage.educationLevel.name}

Periode: 3 - 6 maanden

Type: Afstudeerstage

Vergoeding: Marktconform

Meer stages

Stages