Student-assistent Zorg en gezondheid

Bedrijf
Locatie
Rotterdam
Opleidingsniveau
WO
Periode
3 - 6 maanden
Type
Werkstage
Vergoeding
Marktconform
Vakgebieden
Sectoren

Wil jij tijdens je studie graag werkervaring opdoen in een professionele en internationale organisatie? Ben je geïnteresseerd in maatschappelijke onderwerpen op het gebied van zorg en gezondheid en wil je werken aan onderzoeksprojecten voor (inter)nationale opdrachtgevers? Dan bieden wij wat je zoekt! 

Onze sector Inclusive Societies, Health & Justice is op zoek naar een student-assistent om het team bij de staan in de dagelijkse werkzaamheden.  

Over Ecorys 

Ecorys is een internationaal onderzoeks- en adviesbureau dat zich richt op de belangrijkste maatschappelijke uitdagingen. Gebaseerd op onderzoek adviseren wij onze klanten bij het maken van gefundeerde beslissingen op het gebied van economische, sociale en ruimtelijke vraagstukken. Wij helpen opdrachtgevers met oplossingen voor complexe markt-, beleids- en managementvraagstukken. Onze klanten variëren van Europese instellingen en agentschappen tot Nederlandse overheidsinstellingen en non-profit organisaties. 

Aan de slag als student-assistent 

Ecorys biedt een informele en tegelijkertijd professionele en uitdagende werksfeer. Je werkt veelal in teamverband en je krijgt een grote mate van vrijheid en verantwoordelijkheid. Als student-assistent kun je je uren flexibel indelen zodat dit prima te combineren is met je studie. Je contract wordt vormgegeven in een oproepcontract.  

Universitaire studenten kunnen voor twee of drie dagen in de week als student-assistent bij onze sector aan de slag. Je ondersteunt onze consultants bij diverse projecten met literatuuronderzoek, interviewen, data-analyse, opstellen van onderzoeksvoorstellen (offertes), organisatie van evenementen, administratieve taken en meer. Het aantal uur dat je werkt en de taken die je uitvoert kunnen wekelijks verschillen. 

Waar zijn we naar op zoek? 

Wij zoeken studenten die geïnteresseerd zijn in gezondheidsvraagstukken in Nederland en Europa. Je bent in staat om nieuwe onderwerpen je snel eigen te maken en hebt uitstekende schrijfvaardigheden. Je vindt het leuk om zowel kwalitatief als kwantitatief met data bezig te zijn. Je staat ingeschreven als student bij een universiteit en volgt bij voorkeur een relevante opleiding of hebt aantoonbare affiniteit met zorg en gezondheid. 

Wij verwachten enthousiasme, een goed analytisch vermogen, nauwkeurigheid en een zelfstandige en proactieve werkhouding. Heb je daarnaast een flexibele en lerende instelling, en ben je voor langere tijd (3-6 maanden of langer) beschikbaar? Dan gaan wij graag met jou in gesprek! 

Solliciteren 

Ben je geïnteresseerd? Solliciteer dan direct via ons online formulier en stuur je sollicitatiebrief en cv als bijlage mee. Geef naast een sterke motivatie goed aan waarom jij ons health marktteam kunt versterken met jouw kennis en kunde. 

Stage informatie

Bedrijf: Ecorys

Locatie: Rotterdam

Opleidingsniveau: WO

Periode: 3 - 6 maanden

Type: Werkstage

Vergoeding: Marktconform

Solliciteren

Meer stages

Op zoek naar een baan?
Wij helpen je graag!