Stagiair Recruitment Financial Services (EMEIA FSO)

EY

Stage informatie

Bedrijf: EY

Locatie: Den Haag

Opleidingsniveau: WO

Periode: 3 - 6 maanden

Type: Werkstage

Vergoeding: Marktconform

Deze stage is niet meer vacant
Heb jij een achtergrond in bedrijfskunde of bedrijfseconomie? En wil jij ervaring opdoen binnen een grote internationale organisatie (locatie Den Haag)? EY heeft nu een recruitment stageplaats beschikbaar met doorgroeimogelijkheden binnen één van onze service lines!
 
EY is een internationaal dienstverlenend bedrijf, dat met ruim 212.000 medewerkers wereldwijd is vertegenwoordigd in 150 landen. In Nederland geldt EY als maatstaf op het vlak van professionele dienstverlening aan ondernemingen en organisaties. Onze diensten strekken zich uit over heel verscheiden disciplines en is onderverdeeld in de volgende service lines: Assurance, Legal, Tax, Transaction Services en Advisory.
 
EY Financial Services Organization (FSO) is het onderdeel binnen EY waarin wij de diensten voor onze klanten in de financiële dienstverlening hebben gebundeld. Wij focussen ons specifiek op banken, verzekeraars en pensioenfondsen en zijn gebundeld in een Europees samenwerkingsverband. FSO heeft wereldwijd een zeer sterke marktpositie, die steeds sterker wordt door de manier waarop wij internationaal zijn georganiseerd.
 
Een stage bij EY biedt jou de gelegenheid om waardevolle en relevante werkervaring op te doen. Tevens is het een unieke kans FSO van binnenuit te leren kennen en je verder te oriënteren op een eventuele vervolgstap binnen één van de service lines.
 
Periode:
Wij zoeken een gemotiveerde WO student(e) die als (bijna) afgestudeerde meeloop stagiair ervaring wil opdoen binnen onze recruitmentafdeling. De stageplaats in Den Haag (minimaal 4 dagen per week) is per 15 september beschikbaar voor maximaal 6 maanden.
 
De stage:
Ontdek hoe het is om bij een internationale onderneming te werken, waar mensen zich onderscheiden door wie ze zijn en wat ze kunnen. Je ondersteunt de senior recruiters die zich richten op het werven van experienced hires (seniors, managers, senior managers en directors) en helpt mee met verschillende recruitment projecten binnen FSO. Persoonlijke begeleiding vinden we belangrijk. Wij helpen je het maximale uit jezelf te halen en begeleiden je daarin. Alle stagiairs ontvangen tevens een aantrekkelijke vaste maandelijkse vergoeding.
 
Tijdens deze meeloopstage bestaan je werkzaamheden uit de volgende taken:
  • Voorbereiden, coördineren en mede uitvoeren van wervingsactiviteiten in overleg met de senior recruiters. Daarnaast ondersteun je bij de opvolging van deze activiteiten door informatieverwerking in ons recruitmentsysteem (Taleo) en opvolging van kandidaten;
  • Ondersteunen van de senior recruiters bij het telefonisch screenen van sollicitanten, het screenen van cv's en motivatiebrieven, het afnemen van de assessments en het inplannen van sollicitatiegesprekken;
  • Ondersteunen bij het opstellen van managementrapportages, kandidaten funnels en functieprofielen;
  • Tenslotte lever je een bijdrage aan diverse lopende projecten (bijv. social media en arbeidsmarktcampagnes).  
Profiel:
  • Momenteel volg je een (Master) WO opleiding in de richting Bedrijfskunde, Bedrijfseconomie, of een vergelijkbare opleiding (of hebt deze opleiding net afgerond);
  • Je bent communicatief vaardig, enthousiast en beschikt over een gezonde dosis stressbestendigheid;
  • Je hebt affiniteit met social media / networking;
  • Bereidheid om administratieve taken op te pakken;
  • Uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift.
Contact:
Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Saskia Reuchlin, Manager Recruitment, via telefoonnummer 088 – 40738743 of 06 – 21251022.
 
Meer informatie over carrièremogelijkheden binnen Financial Services via http://www.ey.com/emeiafscareers

Stage informatie

Bedrijf: Bedrijf: EY

Locatie: Den Haag

Opleidingsniveau: $stage.educationLevel.name}

Periode: 3 - 6 maanden

Type: Werkstage

Vergoeding: Marktconform

Meer stages

Stages