Uitdagende stage in corporate finance consulting

PhiDelphi

Stage informatie

Bedrijf: PhiDelphi

Locatie: Hilversum

Opleidingsniveau: WO

Periode: 3 - 6 maanden

Type: Werkstage

Vergoeding: Marktconform

Deze stage is niet meer vacant

Wil je M&A processen van dichtbij meemaken, maar niet uitsluitend spreadsheets en presentaties maken? PhiDelphi Corporate Finance is op zoek naar enthousiaste studenten met sterke analytische vaardigheden en interesse in finance en consulting om als stagiair mee te werken in onze projecten.

Interesse? Neem contact op via recruitment@phidelphi.com of via 035 6727 600.

PhiDelphi Corporate Finance
Leidende onafhankelijke fusie- en overnamespecialist met unieke inhoudelijke benadering. Erkend alternatief voor de banken en big-4 spelers.

Sterk track record met >150 uiteenlopende, veelal complexe transacties in het middensegment. Veel cross-border deals mede met hulp van toonaangevend internationaal netwerk.

Structurering en leiding van het gehele proces van verkoop, koop of financiële herstructurering voor grotere ondernemingen, DGA’s, private equity partijen en management teams. Door maatwerk en resultaatgerichtheid significant betere slagingskansen dan concurrenten.

Stage
Als stagiair ben je onderdeel van ons team, werk je mee aan lopende projecten en ondersteun je bij kantoorwerkzaamheden.

Fulltime voor een periode van vier tot zes maanden.

Gezocht profiel

  • Proactieve, leergierige en gemotiveerde student (eind bachelor of master) met bedrijfskundige, technische, bèta of financiële studierichting. Weet van aanpakken
  • Sterke analytische, cijfermatige en communicatieve (NL en EN) vaardigheden.

Ons aanbod

  • Unieke kans om ervaring op te doen met fusies en overnames door directe betrokkenheid bij alle aspecten van het overnameproces.
  • Plezierige leerervaring door intensieve samenwerking in ons team en door begeleiding, waarmee je je perspectieven op de arbeidsmarkt vergroot.
  • Marktconforme stagevergoeding.

Stage informatie

Bedrijf: Bedrijf: PhiDelphi

Locatie: Hilversum

Opleidingsniveau: $stage.educationLevel.name}

Periode: 3 - 6 maanden

Type: Werkstage

Vergoeding: Marktconform

Meer stages

Stages