Afstudeerstage - ‘SAP Fieldglass Business Case & Demo’

Accenture

Stage informatie

Bedrijf: Accenture

Locatie: Almere

Opleidingsniveau: HBO

Periode: 3 - 6 maanden

Type: Afstudeerstage

Vergoeding: Marktconform

Deze stage is niet meer vacant

Plaats in de organisatie
Accenture Delivery Centre in The Netherlands – SAP Business Solutions – Procurement Solution track 

Afstudeer opdracht
In 2014 is Fieldglass overgenomen door SAP, waarmee SAP de beschikking kreeg over een zogenaamd ‘Vendor Management System’. Fieldglass, tegenwoordig dus ‘an SAP Company’ heeft een softwarepakket ontwikkeld genaamd Fieldglass VMS. Deze betrekkelijke nieuwe ‘Cloud-Based’ oplossing helpt bedrijven om op eenvoudige en gestructureerde wijze tijdelijke (externe) partijen of werknemers te contracteren. 

Het inkopen van diensten is voor klanten van Accenture de normaalste zaak van de wereld. Echter ontbreekt  binnen onze groep nog de nodige kennis over het Fieldglass VMS pakket. Binnen dit pakket kun je denken aan inkoopprocessen, ‘statements of work’, project management en betalingen.

Om het mogelijk te maken een passende oplossing aan te bieden aan huidige en nieuwe klanten van Accenture zoeken wij iemand die wil onderzoeken wat de business case is voor de aanschaf van Fieldglass VMS waarbij ook een flink technisch component verscholen zit.

Onderdelen van deze opdracht zijn:

 • Het vergaren van kennis met betrekking tot de beschikbare processen in het Fieldglass VMS systeem. Voor het opdoen van deze kennis zal de stagiair gebruik maken van de systemen van Accenture;
 • Het opleveren van onderzoek met daarin de business case in al haar facetten;
 • Het presenteren van bevindingen aan de Procurement Track van Accenture Technology Solutions. Van de stagiair wordt verwacht dat hij/zij een ‘hands-on’ demonstratie toont aan bovenstaande groep;

Om dit onderzoek te bewerkstelligen zal de stagiair zelfstandig onderzoek verrichten en informatie verzamelen bij de 3 betrokken partijen; Accenture (onshore & offshore), Fieldglass en SAP.

Periode
Voor een periode van 5 maanden, startdatum nader te bepalen.

Wij bieden

 • Marktconforme vergoeding
 • Laptop
 • Op maat aangeboden introductie- en trainingsprogramma

Wij vragen

 • HBO- opleiding met informaticacomponent;
 • Hierbij moet gedacht worden aan Hogere, Technische en/of Bedrijfskundige Informatica ;
 • Teamplayer;
 • Flexibiliteit;
 • Creativiteit en een groot oplossingsvermogen;

Overig
De bevindingen omtrent het aangeboden onderzoek dient in de Engelse taal aangeboden te worden aan Accenture. Het is dus een vereiste dat de Engelse taal door de stagiair wordt beheerst.

Interesse?
Mocht je geïnteresseerd zijn kun je direct solliciteren via de button “online solliciteren” onderaan deze pagina. Graag ontvangen wij jou CV en motivatiebrief. Een assessment maakt onderdeel uit van de sollicitatieprocedure.

Voor meer informatie kan je contact opnemen met Lotte Tims via telefoonnummer +31 20-5723666 of stages@accenture.com 

Stage informatie

Bedrijf: Bedrijf: Accenture

Locatie: Almere

Opleidingsniveau: $stage.educationLevel.name}

Periode: 3 - 6 maanden

Type: Afstudeerstage

Vergoeding: Marktconform

Meer stages

Stages