Stagiair Learning & Development

Bedrijf
Locatie
Amsterdam
Opleidingsniveau
WO
Periode
Type
Werkstage
Vergoeding
Deze stage is niet meer vacant

Mazars is een internationale, geïntegreerde accountants- en adviesorganisatie. Bij ons kom je niet bij toeval werken. Je kiest bewust voor een wereldwijde organisatie waar het leveren van topkwaliteit je uit zal dagen om jezelf te blijven ontwikkelen. Ontwikkeling is gekoppeld aan opleiding, waardoor je in staat bent om je carrière af te stemmen op je persoonlijke ambities. Onze teams spelen een centrale rol in het realiseren van onze groeidoelstellingen. Wij verwachten dat je hieraan bijdraagt en waarderen je vindingrijkheid. Word onderdeel van ons team en dan schrijven we samen jouw en onze toekomst.

Mazars, the smart choice.

Wat ga je doen?

De afdeling Learning & development is verantwoordelijk voor het gehele interne opleidingsprogramma van Mazars. Er wordt veel samengewerkt met de vaktechnische afdelingen en de business. Mazars heeft de ambitie een Global School of Excellence te worden, hier wordt door de internationale L&D community hard aan gewerkt. Jij kunt hier als stagiair ook een grote bijdrage aan leveren.

Wij zoeken een enthousiaste stagiair die onze L&D adviseurs en coördinatoren ondersteunt bij diverse werkzaamheden. De taken lopen uiteen van het helpen organiseren van onze vaktechnische trainingen tot aan het meedenken over onze interne opleidingsprogramma’s, het meehelpen ontwikkelen van e-learning en het verbeteren van processen.

Als jij wilt leren binnen een groeiende, professionele organisatie én de verschillende facetten van ons vakgebied wilt ervaren, dan ben jij bij Mazars aan het goede adres.

Wat bieden wij?

Een inspirerende en leerzame stageplek binnen een jonge en dynamische organisatie. Wij zijn een internationale onderneming actief in de accountancy- en consultancysector. Onze organisatie vindt de ontwikkeling van haar medewerkers belangrijk, waardoor er ruimte is voor eigen initiatief en ontwikkeling van jong talent. Tijdens je stage maak je kennis met het vak learning & development, werk je nauw samen met de andere HR disciplines en ervaar je hoe het is om te werken binnen een internationale onderneming en draai je op den duur volledig mee in ons team.

Verder bieden wij:

 • Een goede stagevergoeding
 • Focus op een gezonde study-work-life balance
 • Een prettige werksfeer in een betrokken en hecht team
 • Een persoonlijke mentor die jou begeleidt en coacht
 • Een werklaptop
Wie ben jij?
 • Bezig met een opleiding richting Human Resource Management, Sociologie, Organisatiepsychologie, Bedrijfskunde of soortgelijke studie (hbo/wo)
 • Bij voorkeur minimaal 32 uur per week beschikbaar (minder is bespreekbaar en meer mag altijd)
 • Het betreft een stageperiode van minimaal 20 weken en je bent per direct welkom
 • Je bent een enthousiaste teamplayer met een proactieve, nieuwsgierige houding
 • Je houdt van aanpakken en haalt energie uit schakelen met verschillende mensen binnen de organisatie
 • Je hebt uitstekende communicatieve vaardigheden (zowel mondeling als schriftelijk)
Interesse?

Word jij onze nieuwe collega? Herken jij jezelf in het bovenstaande profiel en ben je enthousiast geworden over deze functie? Dan maken we graag kennis met je. Solliciteer direct via onderstaande button. Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Karen Vermeer via +31 6 50 60 09 65. Zij helpt je graag verder.

Stage informatie

Bedrijf: Bedrijf: Mazars

Locatie: Amsterdam

Opleidingsniveau: WO

Periode:

Type: Werkstage

Vergoeding:

Meer stages