Afstudeerstage - Transitie en verbeterproject SharePoint autorisaties

Accenture

Stage informatie

Bedrijf: Accenture

Locatie: Heerlen

Opleidingsniveau: HBO

Periode: 3 - 6 maanden

Type: Afstudeerstage

Vergoeding: Marktconform

Deze stage is niet meer vacant

Je assisteert een team dat verantwoordelijk is voor de registratie en toewijzing van Incidenten en Changes voor klanten. Tevens is dit team verantwoordelijk voor het autorisatiebeheer op diverse systemen (waaronder SAP en SharePoint) en daarnaast nog vele andere werkzaamheden.

Afstudeer opdracht
Midden maart vindt er binnen Accenture een overgang plaats van SharePoint 2013 naar Vnext. SharePoint dient binnen de Solution Factory als hulpmiddel bij het beheren en opstellen van informatie voor klanten. Tijdens deze transitie willen we in kaart krijgen wie welke rechten heeft binnen SharePoint (leesrechten, schrijfrechten, full controle) en is het van belang dat er een nieuwe rechtenverdeling wordt gemaakt die goed beheersbaar is en tevens overzichtelijk is.

Ter verduidelijking; vrijwel alle informatie op onze SharePoint omgeving is vertrouwelijk. Om deze reden is het van groot belang dat we snel inzichtelijk kunnen krijgen (en wijzigen) welke personen rechten hebben tot documentbibliotheken, rapportages en werkinstructies.

Periode
Voor een periode van 5 maanden, starten begin Februari.

Wij bieden

  • Marktconforme vergoeding
  • Laptop
  • Op maat aangeboden introductie- en trainingsprogramma

Wij vragen

  • Gedrevenheid en het tonen van initiatief
  • HBO- opleiding met informaticacomponent. Hierbij moet gedacht worden aan Hogere, Technische en/of Bedrijfskundige Informatica
  • Teamplayer
  • Flexibiliteit
  • Creativiteit en een groot oplossingsvermogen

Interesse?
Mocht je geïnteresseerd zijn kun je direct solliciteren via de button “online solliciteren” onderaan deze pagina. Graag ontvangen wij jou CV en motivatiebrief. Een assessment maakt onderdeel uit van de sollicitatieprocedure. Voor meer informatie kan je contact opnemen met Thobias Galenkamp (Recruiter) via thobias.galenkamp@accenture.com of +31205723648.

Stage informatie

Bedrijf: Bedrijf: Accenture

Locatie: Heerlen

Opleidingsniveau: $stage.educationLevel.name}

Periode: 3 - 6 maanden

Type: Afstudeerstage

Vergoeding: Marktconform

Meer stages

Stages