Werkstudent VAT & Customs Advisory

Bedrijf
Opleidingsniveau
WO
Periode
Type
Werkstage
Vergoeding
Deze stage is niet meer vacant

Wil jij bij één van de top tien accountancy- en belastingadvieskantoren van Nederland relevante werkervaring opdoen? Maar dan wel in een klein team, waar je gezien en gehoord wordt? En de mogelijkheid krijgt om jezelf volop te ontwikkelen? Dan is Baker Tilly jouw match. Dit is een plek waar ruimte is voor jouw ideeën. Waar we successen vieren, met collega's die écht willen en kiezen voor elkaar in plaats van ieder voor zich. Enthousiast? Trek de stoute schoenen (of sneakers) aan en kom kennis maken!

Jouw baan

Je bent al even bezig met je studie en je wilt graag relevante werkervaring opdoen. Het liefst doe je dat bij een ambitieuze organisatie op het gebied van accountancy en belastingadvies. Dan is Baker Tilly voor jou de ideale plek, waar je de kans krijgt om jouw kennis toe te passen in de praktijk!


Als werkstudent binnen het VAT & Customs Advisory team zal je ondersteunen bij het geven van adviezen binnen btw-vraagstukken, uitvoeren van btw-aangiften en bezwaarschriften.
Het VAT & Customs Advisory team is een jong en sterk groeiend team dat bestaat uit 17 professionals. Wij hebben een centrale rol op nationaal niveau. Dit staat garant voor uitdagend en afwisselend. Het hechte team werkt vanuit het hele land, maar voornamelijk in Rotterdam en Utrecht met elkaar samen. Wij voegen graag een werkstudent toe aan dit team!

Wanneer je als werkstudent start bij Baker Tilly kan je erop rekenen dat je vanaf dag één opgenomen wordt in ons team van collega's en ben je verzekerd van voldoende begeleiding. Uiteraard kan je bij iedereen terecht met al je vragen (ja, ook bij partners!), maar je krijgt in ieder geval een mentor toegewezen. Deze kijkt samen met jou naar je ontwikkelingen en is je eerste aanspreekpunt. Wil je ook aan de slag als werkstudent bij Baker Tilly? Lees hieronder of het bij je past.

Gaat dit over jou?

Vaardigheden die je goed kunt gebruiken voor deze job:

  Dit breng jij verder mee

  • Je volgt een hbo- of wo-opleiding in de richting van tax&advice, fiscale economie of fiscaal recht.

  Gelukkig zijn wij allemaal anders. Werken bij Baker Tilly betekent werken bij een werkgever die inziet dat onze verschillen ons juist sterker maken. Hebben wij jou enthousiast gemaakt over deze functie, maar twijfel jij nog of deze voldoende bij je past? Neem dan zeker contact op met een van onze recruiters om je twijfel en vragen samen rustig te bespreken. Wij horen heel graag van je.

  Dit krijg je van ons

  Jij gaat ervoor, elke werkdag weer. Voor je plezier én voor de volgende stagevoorwaarden:

   Ja, ik wil deze baan!

   Solliciteer via onderstaande button. Je hoeft alleen je cv te uploaden, maar een leuke motivatiebrief is altijd welkom.

   Heb je nog vragen?

   Stel ze aan onze collega. Of kom langs voor een (virtuele) kop koffie!

   Stage informatie

   Bedrijf: Bedrijf: Baker Tilly

   Opleidingsniveau: WO

   Periode:

   Type: Werkstage

   Vergoeding:

   Meer stages