Stage Accenture Digital Center– Marketing & Communicatie

Accenture

Stage informatie

Bedrijf: Accenture

Locatie: Amsterdam

Opleidingsniveau: HBO/WO

Periode: 3 - 6 maanden

Type: Werkstage

Vergoeding: Marktconform

Deze stage is niet meer vacant

Je zal zelfstandig, maar onder begeleiding, een geïntegreerd marketing & communicatie plan gaan opstellen en beginnen met uitvoeren ten behoeve van een door Accenture recentelijk en nog verder op te richten Digital Center te Heerlen. Deze nieuwe vestiging van Accenture zal onderdeel uitmaken van een samenwerkingsverband (Campus) tussen o.a. de Universiteit van Maastricht, de Provincie Limburg, een aantal business partners uit het (lokale) bedrijfsleven en innovatieve start-ups. Voor deze vestiging wil Accenture op langere termijn honderden jonge innovatieve mensen gaan werven die vanuit hier zogeheten smart services op het snijvlak van Digital en Technology gaan aanbieden aan bestaande en ook nieuwe klanten. Je kunt daarbij denken aan innovatieve diensten op het gebied van mobiele applicaties, analytics, design, testing, customer interaction en nog veel meer. We hebben de ambitie om van het Accenture Digital Center te Heerlen de meest innovatieve locatie voor slimme digitale diensten en technologie te maken in wat moet uitgroeien tot het nieuwe ‘Silicon Valley’ van Centraal Europa.

Plaats in de organisatie
Je komt te werken op ons kantoor in Heerlen en je zal onderdeel uitmaken van het Accenture Marketing & Communicatie team. Het Accenture M&C team werkt met en voor de verschillende business domeinen van de gehele Accenture organisatie. In dit geval kom jij te werken specifiek voor de Digital en Technology business groepen.

Kwalificaties

 • Je bent in het eindfase van je studie aan de Hogeschool of Universiteit en op zoek naar werkervaring binnen je interesses en toekomstige ambities, bij voorkeur met een afstudeerrichting op het gebied van: Marketing en/of Communicatie;
 • Je hebt (aantoonbare) affiniteit met (trends en ontwikkelingen) op het gebied van Technologie, Innovatie, Digital, (nieuwe) Media, Entrepeneurship en misschien ook zelfs de regio Limburg
 • Je bent een teamplayer met uitstekende communicatieve vaardigheden; bent verder professioneel, nauwkeurig.
 • Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal uitstekend; in zowel woord als schrift;• Je kunt zelfstandig werken en weet van aanpakken; hebt gevoel voor creativiteit en neemt verantwoordelijkheid.

Wat levert het jou op?

 • Je krijgt goede begeleiding van een team met ervaren professionals in een dynamische en leuke werkomgeving.
 • Je krijgt een stagevergoeding en een laptop ter beschikking;
 • Ervaring binnen een groot, internationaal consultancykantoor

Overige informatie

 • Duur: 5-6 maanden 
 • Aantal uren per week: 40
 • Locatie: Heerlen: flexibele werkplek (werken tussen onze collega’s)
 • Startdatum: Per direct

Solliciteer online
Solliciteer direct via de button "Online solliciteren" onderaan deze pagina. Graag ontvangen wij jouw CV en motivatiebrief. Een assessment maakt onderdeel uit van de sollicitatieprocedure. Voor meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen via stages@accenture.com.

Stage informatie

Bedrijf: Bedrijf: Accenture

Locatie: Amsterdam

Opleidingsniveau: $stage.educationLevel.name}

Periode: 3 - 6 maanden

Type: Werkstage

Vergoeding: Marktconform

Meer stages

Stages