Afstudeerstagiair IT Advisory Amsterdam/ Utrecht

Bedrijf
Opleidingsniveau
WO
Type
Afstudeerstage
Vergoeding
Sectoren
Deze stage is niet meer vacant

Wil jij bij één van de top tien accountancy- en belastingadvieskantoren van Nederland afstuderen? Maar dan wel in een klein team, waar je gezien en gehoord wordt? En de mogelijkheid krijgt om jezelf volop te ontwikkelen? Dan is Baker Tilly jouw match. Dit is een plek waar ruimte is voor jouw ideeën. Waar we successen vieren, met collega's die écht willen en kiezen voor elkaar in plaats van ieder voor zich. Enthousiast? Trek de stoute schoenen (of sneakers) aan en kom kennis maken!

Jouw baan

Als afstudeer stagiair bij Baker Tilly kun je rekenen op een afwisselende functie. Je draait vanaf dag één volledig mee met je team en help je mee om onze klanten te adviseren op het gebied van IT-strategie, projecten, informatiebeveiliging en beheervraagstukken. Zo krijg jij overal een kijkje in de keuken. Maar wij dagen je uit om bij ons aan te geven waar je interesse ligt en in welke richting je wil afstuderen. Of je nu interesse hebt in informatie beveiliging, IT assurance, IT strategy, data analytics, outsourcing, Cybercrime of Continuous auditing bij Baker Tilly is alles mogelijk. Dus luisteren wij graag naar jouw ideeën en denken graag met je mee over een leuke en uitdagende afstudeeropdracht die past bij jouw ambities.

Wanneer je als stagiair start bij Baker Tilly kan je erop rekenen dat je vanaf dag één opgenomen wordt in ons team van collega's en ben je verzekerd van voldoende begeleiding. Uiteraard kan je bij iedereen terecht met al je vragen (ja, ook bij partners!), maar je krijgt in ieder geval een mentor toegewezen. Deze kijkt samen met jou naar je ontwikkelingen en is je eerste aanspreekpunt. Wil je ook afstuderen bij Baker Tilly per september of februari? Lees hieronder of het bij je past.

Gaat dit over jou?

Vaardigheden die je goed kunt gebruiken voor deze job:

  Dit breng jij verder mee

  • Je volgt een hbo- of wo-opleiding accountancy.
  • Je kunt uitstekend mondeling en schriftelijk communiceren, ook in het Engels.

  Gelukkig zijn wij allemaal anders. Werken bij Baker Tilly betekent werken bij een werkgever die inziet dat onze verschillen ons juist sterker maken. Hebben wij jou enthousiast gemaakt over deze functie, maar twijfel jij nog of deze voldoende bij je past? Neem dan zeker contact op met een van onze recruiters om je twijfel en vragen samen rustig te bespreken. Wij horen heel graag van je.

  Dit krijg je van ons

  Jij gaat ervoor, elke werkdag weer. Voor je plezier én voor de volgende stagevoorwaarden:

   Ja, ik wil deze baan!

   Solliciteer direct via onderstaande button. Je hoeft alleen een CV te uploaden, maar een leuke motivatiebrief is altijd welkom.

   Heb je nog vragen?

   Stel ze aan onze collega. Of kom langs voor een (virtuele) kop koffie!

   Stage informatie

   Bedrijf: Baker Tilly

   Opleidingsniveau: WO

   Periode:

   Type: Afstudeerstage

   Vergoeding:

   Op zoek naar een baan?
   Wij helpen je graag!