Afstudeerstage IT Audit

Bedrijf
BDO
Opleidingsniveau
WO
Type
Afstudeerstage
Vergoeding
Vakgebieden
Sectoren
Deze stage is niet meer vacant

Dit is jouw baan

Rond jij een hbo- of masteropleiding af en zoek jij een afstudeerstage voor februari 2024 op het snijvlak van accountancy, finance en IT? Kies dan voor een stage bij BDO, waar je zelfstandig onderzoek doet. Het onderwerp van dit onderzoek wordt aangedragen door jou of door ons. Gedurende je afstudeerperiode word je ondersteund door een vaste begeleider. Wil je je stage combineren met een aantal dagen in de week meewerken in de praktijk? Ook dat is mogelijk. De ideale manier om te ontdekken of je het werk leuk vindt. En natuurlijk om erachter te komen of BDO bij jou past.

Dit ga je doen

BDO is dé plek om de beste te worden in je vak. Als scriptant ben je onderdeel van een hecht team binnen Audit & Assurance (controlepraktijk) van BDO. Jouw klantenportefeuille varieert van het MKB- en familiebedrijf tot corporate cliënts waaronder publieke organisaties, beursfondsen en internationaal opererende ondernemingen.

Als afstudeerstagiair IT Audit:

  • ben je bezig met de afronding van een hbo- of masteropleiding. Enkele voorbeelden hiervan zijn Accountancy & Control, Business Administration, Information Management, Informatica of Information Security Technology;
  • ben je tijdens je stageperiode voornamelijk bezig met het schrijven van je scriptie;
  • heb je een passie voor het werken met geautomatiseerde informatiesystemen;
  • beschik jij over uitstekende organisatorische en commerciële vaardigheden. Je bent geen solist, maar beschikt over een gezonde dosis teamspirit.

Stage informatie

Bedrijf: BDO

Opleidingsniveau: WO

Periode:

Type: Afstudeerstage

Vergoeding:

Op zoek naar een baan?
Wij helpen je graag!