Afstudeeropdracht IT Advisory

Bedrijf
Locatie
Rotterdam
Opleidingsniveau
WO
Periode
3 - 6 maanden
Type
Afstudeerstage
Vergoeding
Ja
Vakgebieden
Sectoren
Deze stage is niet meer vacant

Zoek jij een afstudeerstage waarbij je in een jong dynamisch team werkt en waarbij je van de gebaande paden afgaat? Ben jij op zoek naar een uitdagende werkomgeving waar je kunt afstuderen op het gebied van organisatie, IT en Informatie Management? Heb jij zin om je opgedane kennis te vergroten en toe te passen op de ‘echte’ wereld? Wij zoeken voor onze business unit een afstudeerstagiair(e) die zelf een leuk onderwerp inbrengt of deze in overleg met ons wil formuleren!

Over de functie
Baker Tilly Berk is een ambitieuze organisatie op het gebied van accountancy, belastingadvies en consultancy, die hard aan de weg timmert. In Nederland leveren zo’n 700 medewerkers vanuit 18 vestigingen een zo optimaal mogelijke begeleiding en advisering. Hiermee behoren wij tot de top van Nederland, behorend tot de “Mid Four” en gericht op de MKB-sector. Ook internationaal laten wij onszelf zien in 133 landen.

IT Advisory is een snelgroeiende en succesvolle business unit binnen Baker Tilly Berk, verspreid over een aantal vestigingen door het land. Wij bieden de mogelijkheid voor een afstudeeropdracht op één van onze volgende vestigingen: Amsterdam, Utrecht, Rotterdam, Zwolle en Eindhoven, maar het is ook mogelijk om te werken op één van de andere vestigingen van Baker Tilly Berk Daarnaast bieden we jou de mogelijkheid om door middel van deze stage kennis te maken met de werkzaamheden die onze afdeling IT advisory uitvoert op het gebeid van IT audit en IT consultancy. Voor jou als afstudeerstagiair(e) is dit een zeer diverse en boeiende omgeving om kennis op te doen!

Afstudeeropdracht
Wij dagen je uit om met ons in gesprek te gaan over je afstudeeronderwerp en gezamenlijk een goede opdracht te formuleren. Afstudeeropdrachten die uitgevoerd zijn, omvatten bijvoorbeeld Process Mining in de zorg en betrouwbaarheid van Business Intelligence systemen. Jouw onderwerp mag je zelf inbrengen of kunnen we samen formuleren op het gebied van:

 • IT Strategy
 • Data Analytics
 • Outsourcing
 • Cybercrime
 • ICT in de zorg
 • Continuous Auditing

Uiteraard staan wij ook open voor andere interessante onderwerpen die jij aandraagt.

Jouw profiel
We willen graag met jou kennismaken als je:

 • Een universitaire opleiding volgt in de richting (Business) Information Management of vergelijkbaar
 • Een goed ontwikkeld analytisch vermogen hebt
 • Een echte teamspeler bent die van aanpakken weet
 • Beschikt over goed ontwikkelde communicatieve vaardigheden

Ons aanbod
Wij bieden jou als afstudeerstagiair(e) een boeiende werkomgeving waar je de ruimte krijgt om door te groeien en waarin je eigen verantwoordelijkheden hebt. Je werkt samen met leuke collega’s om het beste resultaat te behalen, hierbij staat kwaliteit voorop. Wat wij jou bieden?

 • Zeer goede stage vergoeding
 • Leerzame omgeving
 • Flexibele werktijden
 • Uitzicht op een carrière bij Baker Tilly Berk na je stage.

Bij Baker Tilly Berk herken je de korte lijnen en informele sfeer van regionale kantoren. Tegelijkertijd zijn we erg trots op onze uitgebreide groep klanten van uiteenlopende omvang die wij door onze (internationale) samenwerking kunnen bedienen. 

Enthousiast geworden?
Enthousiast geworden? Solliciteer dan direct via deze site. Wil je eerst meer informatie over de opdracht? Neem dan contact op met Martin van Ernst (partner IT advisory): 06 30139876

Over Baker Tilly Berk:
Baker Tilly Berk N.V. is een ambitieuze organisatie op het gebied van accountancy en belastingadvies, waar nodig aangevuld met specialistische kennis. De korte lijnen en informele sfeer kenmerken onze kantoren. Wij zijn de ondernemer naast de ondernemer. Kwaliteit is het fundament van onze organisatie. Wij delen deze kwaliteit en wijsheid graag met onze klanten! Baker Tilly Berk is een onafhankelijk lid van het Baker Tilly International netwerk en is Nederland vertegenwoordigd met 700 medewerkers op 17 kantoren.

Stage informatie

Bedrijf: Bedrijf: Baker Tilly

Locatie: Rotterdam

Opleidingsniveau: $stage.educationLevel.name}

Periode: 3 - 6 maanden

Type: Afstudeerstage

Vergoeding: Ja

Meer stages