Afstudeerstage Jeugdsport Initiatief

Bedrijf
Locatie
's-Hertogenbosch
Opleidingsniveau
HBO
Periode
Type
Afstudeerstage
Vergoeding
Ja
Vakgebieden
Sectoren
Functieomschrijving
Ben jij een aanstormend talent op het gebied van sportmanagement? En wil jij een echte bijdrage leveren bij het vergroten van kansen van toekomstige (top) sporters? Dan pas jij perfect in ons team!

Als afstudeerder stort jij je vol overgave op het onderzoeken van het Xcent jeugdsporters initiatief, dat na de Olympische Spelen van 2008 in Bejing is ontstaan. Met het Jeugdsportinitiatief ondersteunt XCENT jeugdsporters met diverse diensten en goederen essentieel voor de uitoefening van hun sport. Ook kijken we naar mogelijkheden op het gebied van opleidingen, waarop de kinderen terug kunnen vallen naast of na hun sportcarrière.

De stageopdracht
Jij gaat het hele jeugdsporters initiatief grondig onderzoeken en de resultaten tot nu toe analyseren. Waar zie je kansen tot verbetering? En zijn alle (spel)regels nog steeds passend? Vervolgens ga je aan de slag met het opstellen van een plan waarin je jouw kennis van sportmanagement en marketing op creatieve wijze inzet om het bereik en aantal sponsoren van het initiatief verder te vergroten.

Het Xcent jeugdsporters initiatief
Jonge sporters die de top willen bereiken, hebben talent, een enorm doorzettingsvermogen en een ijzeren discipline nodig. Maar het materiaal en de uitrusting zijn minstens zo belangrijk. Sportende kinderen hebben daarom sponsors nodig, maar door de economische recessie zijn deze steeds lastiger te vinden. Dit doen we met eigen budget, maar ook hebben we zakenpartners en (inter)nationale sportmerken bereid gevonden het initiatief te steunen. Bovendien zijn vier voormalig Olympisch kampioenen zo sportief om als mental coach op te treden.
Functie-eisen
  • Je zit in de afrondende fase van een HBO opleiding richting Sportmanagement, Marketing of Commerciële Economie
  • Je bent commercieel sterk, initiatiefrijk, proactief en leergierig
  • Je hebt aantoonbare affiniteit met sport
Arbeidsvoorwaarden
Zinvolle projecten, duidelijkheid rond de opdracht, goede begeleiding, een informele werksfeer, beweegruimte en collega’s die je serieus nemen. Verder krijg je een prima vergoeding en de beschikking over de nodige faciliteiten.

Over Centric
Onze 5.000 medewerkers vormen samen Centric: een slagvaardige organisatie die toch benaderbaar is. Centric’ers zijn professionals op het gebied van technologische oplossingen en IT- en administratieve dienstverlening die ervoor zorgen dat klanten zich op hun kerntaken kunnen richten. We ontwikkelen standaard- en maatwerksoftware voor uiteenlopende branches, detacheren financiële en IT-professionals en kunnen desgewenst IT- en andere bedrijfsprocessen deels of geheel overnemen van onze klanten.
 
We geloven in ‘The Power of Peoplecentricity’ en stellen onze medewerkers voorop. Onze medewerkers zijn mensen met karakter, doen wat ze beloven en staan voor wat ze doen. Zij zorgen voor het persoonlijke contact dat in iedere samenwerking onmisbaar is. Als collega maak jij het verschil en draag je bij aan het succes van onze organisatie. Het gaat het ons niet alleen om jouw prestaties voor onze klanten, je krijgt ook volop de ruimte om jouw ambities te verwezenlijken en je te blijven ontwikkelen om het beste uit jezelf te halen. Daarvoor bieden we trainingen, opleidingen en aantrekkelijke doorgroeimogelijkheden.
 
Onze organisatie wordt gekenmerkt door een nuchtere en transparante manier van leidinggeven en de winst komt ten goede aan de duurzame versterking van de organisatie zelf. Hierdoor bieden wij zekerheid en continuïteit aan klanten en medewerkers. De diversiteit van projecten en klanten, de continue groei en de veranderende wereld waarin we opereren zorgen ervoor dat Centric’ers zich blijven ontwikkelen!
 
Meer informatie en solliciteren
Wil je meer informatie over deze afstudeeropdracht? Bel dan met Loes van Rijn, Recruiter, via telefoonnummer 06-15359308. Voor meer informatie over Centric www.centric.eu en www.werkenbijcentric.eu.

Over XCENT
XCENT, dochteronderneming van Centric, is al sinds 1999 een gevestigde naam in de wereld van de zakelijke dienstverlening. Onze medewerkers worden vanuit een dienstverband bij XCENT gedetacheerd bij onze opdrachtgevers, zowel binnen de profit als de non-profit sector. Samen met de opdrachtgever analyseren we specifieke personele en organisatorische behoeften, waarbij de wensen van de klant altijd centraal staan. We vullen tijdelijke capaciteitstekorten aan, begeleiden en ondersteunen veranderingsprocessen, adviseren in visie en strategie en implementeren operationele oplossingen. Wij bieden ook een compleet pakket aan outsourcingoplossingen aan voor onder andere personeels- en salarisadministratie. Daarnaast bieden wij ondersteuning op het gebied van Expat Support.

Stage informatie

Bedrijf: Bedrijf: Centric

Locatie: 's-Hertogenbosch

Opleidingsniveau: $stage.educationLevel.name}

Periode:

Type: Afstudeerstage

Vergoeding: Ja

Solliciteren

Meer stages