Stage Marketing voor Alumni

Accenture

Stage informatie

Bedrijf: Accenture

Locatie: Amsterdam

Opleidingsniveau: WO

Periode:

Type: Werkstage

Vergoeding: Ja

Deze stage is niet meer vacant

Als stagiair marketing alumni ga je gedurende de stageperiode samen met specialisten op het gebied van HR, marketing en diverse andere collega’s het alumniprogramma voor Accenture in Nederland verder uitwerken en uitbouwen. Je werkzaamheden variëren van het doorontwikkelen van de strategie tot het daadwerkelijk implementeren en operationeel runnen van het. Bijvoorbeeld het doorontwikkelen van communicatiematerialen, het optimaliseren van de online alumni-community en het organiseren van evenementen voor alumni. De stage betreft een echte meewerkstage.

Bij Accenture vinden we het belangrijk om goede relaties te bouwen met alle relevante partijen binnen en buiten de organisatie. Juist alumni – oud collega’s – zijn hierin een belangrijke groep. Wereldwijd hebben we al een succesvol alumni programma opgezet en in Nederland hebben we het afgelopen jaren al verschillende activiteiten voor alumni georganiseerd. In 2016 willen we toewerken naar een geïntegreerd alumniprogramma voor verschillende doelgroepen en jij speelt hier als stagiair een belangrijke rol in.

Plaats in de organisatie
Je werkt binnen Corporate Functions, de stafafdeling van Accenture die het bedrijf ondersteunt  met staffuncties als finance, HR en recruitment, legal, procurement, facilities & services en marketing & communications. De Corporate Functions professionals zijn de motor die Accenture aandrijft en ons in staat stelt deskundigheid en kennis in te zetten om onze klanten te helpen om high performance organisaties te worden en te blijven.

Je stagebegeleider is een van de leden van het NL Marketing & Communications team.

Kwalificaties

 • Je zit in het laatste jaar van een universitaire studie, bij voorkeur in een afstudeerrichting op het gebied van marketing en communicatie of een andere bedrijfskundige richting met   een duidelijke marketingcomponent
 • Je hebt affiniteit met HR
 • Je bent een teamplayer met uitstekende communicatieve vaardigheden
 • Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal uitstekend. Engels is de voertaal.
 • Je kunt zelfstandig werken en hebt een proactieve instelling.
 • Je hebt ervaring met het gebruik van Powerpoint en Excel.
 • Daarnaast heb je affiniteit met Social Media en de inzet hiervan.

Wat levert het jou op?

 • Je maakt onderdeel uit van een team van ervaren Marketing & Communicatie professionals
 • Je doet ervaring op binnen een groot, internationaal management consulting kantoor
 • Je gaat onder begeleiding zelfstandig werken aan een voor Accenture belangrijk onderwerp.
 • Je krijgt een stagevergoeding en een laptop ter beschikking

Overige informative

 • Duur: Minimaal 6 maanden
 • Aantal uren per week: 32-40 uur
 • Locatie: Amsterdam
 • Startdatum: Per direct

Solliciteer online
Solliciteer direct via de button "Online solliciteren" onderaan deze pagina. Graag ontvangen wij jouw CV en motivatiebrief. Een assessment maakt onderdeel uit van de sollicitatieprocedure. Voor meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met Ruben Groen via stages@accenture.com.

Over Accenture
Accenture is een wereldwijd management consulting, technology services en outsourcing bedrijf. Met meer dan 325.000 mensen bedienen we klanten in meer dan 120 landen. We werken met onze klanten samen om hen te helpen high-performance bedrijven en overheden te worden. Daarvoor gebruiken we een combinatie van ongeëvenaarde kennis en ervaring in alle industrieën en bedrijfsfuncties en diepgaand onderzoek naar 's werelds meest succesvolle bedrijven. De wereldwijde omzet over het fiscale jaar dat eindigde op 31 augustus 2014, bedroeg 30 miljard Amerikaanse dollar.

Stage informatie

Bedrijf: Bedrijf: Accenture

Locatie: Amsterdam

Opleidingsniveau: $stage.educationLevel.name}

Periode:

Type: Werkstage

Vergoeding: Ja

Meer stages

Stages