Stagiair Corporate Finance Den Bosch

Bedrijf
Opleidingsniveau
WO
Periode
Type
Werkstage
Vergoeding
Vakgebieden
Deze stage is niet meer vacant

Wil jij bij één van de top tien accountancy- en belastingadvieskantoren van Nederland stage lopen? Maar dan wel in een klein team, waar je gezien en gehoord wordt? En de mogelijkheid krijgt om jezelf volop te ontwikkelen? Dan is Baker Tilly jouw match. Dit is een plek waar ruimte is voor jouw ideeën. Waar we successen vieren, met collega's die écht willen en kiezen voor elkaar in plaats van ieder voor zich. Enthousiast? Trek de stoute schoenen (of sneakers) aan en kom kennis maken!

Jouw baan

Als stagiair bij Baker Tilly kun je rekenen op een afwisselende stageperiode. Je draait vanaf dag één volledig mee met je team en werk je mee aan de begeleiding bij koop en verkoop van ondernemingen, management buy-outs, bedrijfswaarderingen en het arrangeren van financiering. Je opdrachtgevers bestaan hoofdzakelijk uit middelgrote (familie)bedrijven verspreid over heel Nederland. Zo krijg je een kijkje in verschillende keukens. Heb je zelf specifieke ideeën over je takenpakket? Wij luisteren graag naar jouw ideeën en denken graag met je mee over de invulling van je stage!

Wanneer je als stagiair start bij Baker Tilly kan je erop rekenen dat je vanaf dag één opgenomen wordt in ons team van collega's en ben je verzekerd van voldoende begeleiding. Uiteraard kan je bij iedereen terecht met al je vragen (ja, ook bij partners!), maar je krijgt in ieder geval een mentor toegewezen. Deze kijkt samen met jou naar je ontwikkelingen en is je eerste aanspreekpunt. Wil je ook afstuderen bij Baker Tilly? Lees hieronder of het bij je past.

Gaat dit over jou?

Vaardigheden die je goed kunt gebruiken voor deze job:

  Dit breng jij verder mee

  • Je bent enthousiast voor fusies en overnames en strategische vraagstukken op het gebied van markt- klant,- en concurrentiestrategie.
  • Je zit in de eindfase van je master (technische) bedrijfskunde, econometrie, (bedrijfs)economie.
  • Je kunt uitstekend mondeling en schriftelijk communiceren.

  Gelukkig zijn wij allemaal anders. Werken bij Baker Tilly betekent werken bij een werkgever die inziet dat onze verschillen ons juist sterker maken. Hebben wij jou enthousiast gemaakt over deze functie, maar twijfel jij nog of deze voldoende bij je past? Neem dan zeker contact op met een van onze recruiters om je twijfel en vragen samen rustig te bespreken. Wij horen heel graag van je.

  Dit krijg je van ons

  Jij gaat ervoor, elke werkdag weer. Voor je plezier én voor de volgende stagevoorwaarden:

   Ja, ik wil deze baan!

   Solliciteer via onderstaande button. Je hoeft alleen je cv te uploaden, maar een leuke motivatiebrief is altijd welkom.

   Heb je nog vragen?

   Stel ze aan onze collega. Of kom langs voor een (virtuele) kop koffie!

   Stage informatie

   Bedrijf: Bedrijf: Baker Tilly

   Opleidingsniveau: WO

   Periode:

   Type: Werkstage

   Vergoeding:

   Meer stages