Meeloopstagiair(e) Digital and Customer Strategy

PwC

Stage informatie

Bedrijf: PwC

Locatie: Amsterdam

Opleidingsniveau: WO

Periode: 3 - 6 maanden

Type: Meeloopstage

Vergoeding: Goed

Deze stage is niet meer vacant

Je wilt jezelf ontplooien en vaardigheden, inzichten en relaties opbouwen die de rest van je carrière van pas komen. Dat kan als Meeloopstagiair (e) Digital and Customer Strategy bij PwC. Je loopt mee op verschillende interne en externe opdrachten, zodat je in staat bent om de theorie te toetsen aan de praktijk. Je leert veel in  korte tijd  en krijgt een uitgelezen kans om relevante werkervaring op te doen.

Wie ben je?
Je bent een talentvolle, ambitieuze en leergierige student. Je hebt een passie voor digital en bent handig met webtools die klantgedrag in kaart brengen of visualisatietools die helpen onze adviezen tot leven brengen.

 • Je bent bij voorkeur een Master student met een bedrijfskundig, innovatie of marketingprofiel. Als je een derdejaars Bachelor student bent of andere studie volgt, maar wel duidelijke affiniteit met commerciële strategie en digitale ontwikkelingen hebt, dan ben je ook welkom om te solliciteren;
 • Je bent communicatief sterk en je spreekt en schrijft goed Nederlands en Engels. Ook ben je analytisch ingesteld en kun je prima overweg met Microsoft PowerPoint en Excel;
 • Je werkt graag in teamverband, bent proactief, hebt oog voor detail en presteert graag en goed onder tijdsdruk;
 • Je bent minimaal vier maanden fulltime beschikbaar;
 • Ervaring met customer experience management, online measurement tools (zoals social en web analytics), visual design en prototyping is een pré.

Hoe ziet je werk eruit?
Je bent een belangrijke schakel binnen het Digital team en ondersteunt bij de uitvoering van projecten en de voorbereiding van pitches. Je ondersteunt bij het analyseren van strategische vraagstukken onder andere rondom klant- en marktsegmenten, e-commerce, marketing & sales met behulp van measurement tools. Je krijgt eigen verantwoordelijkheden en de vrijheid om werkzaamheden naar je toe te trekken en deze zelfstandig uit te voeren.

Wat bieden we je?
Als je bij PwC stage loopt, kun je rekenen op diverse klanten, inspirerende collega’s en uitgebreide arbeidsvoorwaarden die zijn opgesteld met aandacht voor jouw groei en flexibel werken en leven.

Wij bieden:

 • Een stage op een unieke afdeling die analytisch en creatief werk rond digitale ontwikkelingen combineert;
 • Een afwisselende stageomgeving in een prettige en collegiale sfeer, waarin je uitdagende opdrachten voor PwC en verschillende toonaangevende klanten uitvoert;
 • Een persoonlijke begeleider, een professional uit de praktijk, die regelmatig contact met je heeft en je ondersteunt op persoonlijk en vakinhoudelijk gebied;
 • Samenwerking met verschillende teams, zowel in competentiegroepen, als in meerdere industrieën. Hierdoor ontwikkel je een steile leercurve;
 • Een laptop van de zaak.

Wie zijn we?
Bij PwC Nederland werken ruim 4.300 professionals nauw met elkaar samen vanuit 12 vestigingen. We bieden jou volop kansen, zowel vakinhoudelijk als persoonlijk, waarmee je het maximale uit jezelf en jouw carrière haalt. Ontdek, ga relaties aan, ontwikkel jezelf en maak impact. Dan garanderen wij je een afwisselende stage in een prettige en collegiale sfeer. Wij zijn ons daarbij bewust van onze maatschappelijke verantwoordelijkheid en handelen daar ook naar. Dit doen we met oog voor persoonlijke verschillen en de ontwikkeling van jouw specifieke talenten.

Deze functie valt binnen het werkveld Advisory, waarin we klanten adviseren op de terreinen van corporate strategy, fusies en overnames, organisatieontwikkeling, performance improvement en crisismanagement.

Solliciteer nu!
Heb je interesse en voldoe je aan de functie-eisen? Bekijk hier onze sollicitatieprocedure en solliciteer direct via de button ‘Solliciteren’. Als je jouw sollicitatie inclusief CV, motivatiebrief en cijferlijsten indient, krijg je na 2 weken een reactie op je sollicitatie. Heb je vragen? Bel of mail me gerust.

Rosalie van Langen

 •  +31(0)88 792 44 87
 •  rosalie.van.langen@nl.pwc.com

Stage informatie

Bedrijf: Bedrijf: PwC

Locatie: Amsterdam

Opleidingsniveau: $stage.educationLevel.name}

Periode: 3 - 6 maanden

Type: Meeloopstage

Vergoeding: Goed

Meer stages

Stages