Afstudeerstage Financiële instrumenten en Derivaten

PwC

Stage informatie

Bedrijf: PwC

Locatie: Amsterdam

Opleidingsniveau: WO

Periode: 3 - 6 maanden

Type: Afstudeerstage

Vergoeding: Ja

Deze stage is niet meer vacant

Excelleren tijdens je scriptie stage, wij helpen jou er graag bij! De laatste jaren zijn er veel ontwikkelingen geweest op het gebied van derivaten en financiële instrumenten. Wekt een casus van een woningcooperatie jouw interesse en zou je een gerelateerd onderwerp graag dieper willen onderzoeken tijdens je scriptie? Wij bieden jou de mogelijkheid je master scriptie te schrijven met behulp van audit professionals gespecialiseerd in treasury en financiële instrumenten. Hiernaast krijg je de mogelijkheid om mee te kijken in deze specialistische audit praktijk.

Wie ben je?

Je bent een gedreven student die graag het beste uit zichzelf haalt. Je bent ambitieus, blijft jezelf ontwikkelen en wilt graag het verschil maken.

  • Je zit in de laatste fase van je master (bij voorkeur een Economische of Bedrijfskundige master);
  • Je hebt interesse in onderwerpen als financiële instrumenten, derivaten, treasury etc.;
  • Je bent sociaal vaardig en een echte teamplayer;
  • Je hebt vernieuwende ideeën en durft buiten de gebaande paden te denken;
  • Je ziet deze afstudeerstage als een opstap naar een baan bij PwC als starter in The Associate Academy.

Hoe ziet je werk eruit?

Je belangrijkste bezigheid is het schrijven van je scriptie of afstudeeropdracht. Een onderwerp kun je zelf aandragen of samen met jouw begeleider uitdenken. De kans is groot dat je bij PwC daadwerkelijk met jouw idee aan de slag gaat.

Je deelt een kamer met medestagiaires en andere collega’s binnen het Capital Markets Accounting Advisory Services team (CMAAS). Je zult merken dat jouw ondersteuning door de open cultuur binnen de groep niet beperkt blijft tot alleen jouw begeleider. Andere collega’s staan jou ook graag bij wanneer je vragen hebt of tegen problemen aanloopt. Doordat je omringd bent door professionals die veel verschillende klanten bedienen, heb je volop mogelijkheden om jouw kennis, theorieën en conclusies aan de praktijk te toetsen.

Wat bieden we je?

Als je bij PwC stage gaat lopen, kun je rekenen op inspirerende collega's en een goede stagevergoeding.

  • Je hebt onze informatiebronnen tot je beschikking, evenals de kennis en ervaring van je (mogelijk) toekomstige collega’s op het gebied van Assurance maar ook Treasury en Financiële Instrumenten.
  • Je krijgt een persoonlijke begeleider, die je helpt om je afstudeerstage tot een succes te maken.
  • Je krijgt een laptop van de zaak.
  • Naast het schrijven van je scriptie of afstudeeropdracht mag je meekijken bij klantopdrachten. Zo zie je met eigen ogen hoe onze professionals omgaan met complexe vraagstukken in het veld van Treasury en Financiële Instrumenten.

Wie zijn we?

Bij PwC Nederlandd werken ruim 4.300 professionals nauw met elkaar samen vanuit 12 vestigingen. We bieden jou volop kansen, zowel vakinhoudelijk als persoonlijk, waarmee je het maximale uit jezelf en jouw carrière haalt. Ontdek, ga relaties aan, ontwikkel jezelf en maak impact. Dan garanderen wij je een afwisselende baan in een prettige en collegiale sfeer. Wij zijn ons daarbij bewust van onze maatschappelijke verantwoordelijkheid en handelen daar ook naar. Dit doen we met oog voor persoonlijke verschillen en de ontwikkeling van jouw specifieke talenten.

Deze Afstudeerstage Accountancy CMAAS valt binnen het werkveld Advisory, met een specialisme in Capital Markets en Accounting Advisory Services. De afdeling CMAAS specialiseert zich in financiële verslaggeving, accounting advies op complexe vraagstukken, treasury advies, maar ook op het gebied van de kapitaalmarkten in de vorm van debt en equity advies.  Deze stage zal zich specifiek afspelen binnen Treasury en Financiële Instrumenten in een verslaggevings- en audit omgeving.

Solliciteer nu!

Heb je interesse en voldoe je aan alle functie-eisen? Bekijk hier onze sollicitatieprocedure of solliciteer direct via de button ‘Solliciteren’. Als je jouw sollicitatie indient, ontvang je binnen twee weken bericht over de voortgang.

Heb je vragen over deze Afstudeerstage? Bel of mail me gerust.

Rosalie van Langen
+31(0)88 792 44 87
rosalie.van.langen@nl.pwc.com
Wij stellen acquisitie n.a.v. deze vacature niet op prijs

Stage informatie

Bedrijf: Bedrijf: PwC

Locatie: Amsterdam

Opleidingsniveau: $stage.educationLevel.name}

Periode: 3 - 6 maanden

Type: Afstudeerstage

Vergoeding: Ja

Meer stages

Stages