Afstudeerstage Operations Financial Services en Technology

Bedrijf
PwC
Locatie
Amsterdam
Opleidingsniveau
WO
Periode
3 - 6 maanden
Type
Afstudeerstage
Vergoeding
Ja
Vakgebieden
Sectoren
Deze stage is niet meer vacant

In de financiële sector zijn enorme ontwikkelingen gaande. Technologieën verbeteren en veranderen, klanten hebben andere behoeftes en daarnaast groeit het aantal startups in de sector. FinTech vat al deze ontwikkelingen goed samen, en is voor PwC dan ook erg interessant. Het Operations Financial Services team biedt jou de kans om af te studeren met een onderwerp gericht op één van deze technologische ontwikkelingen en de disruptie van bedrijfsmodellen.

Wie ben je?

Je bent een gedreven student die graag het beste uit zichzelf haalt. Je bent ambitieus, blijft jezelf ontwikkelen en wilt graag het verschil maken.

 • Je zit in de laatste fase van je master (bij voorkeur een technische master, bijvoorbeeld technische bedrijfskunde);
 • Je vindt het leuk om jouw affiniteit met technologie en bedrijfsmodellen toe te passen in de financiële sector;
 • Je bent op de hoogte van de laatste technologische ontwikkelingen. Internet of Me, Blockchain en cryptocurrency zijn voor jou niets nieuws;
 • Je hebt vernieuwende ideeën en je bent creatief;
 • Je bent een teamplayer die graag kwaliteit levert.

Hoe ziet je werk eruit?

Tijdens deze stage werk jij voornamelijk aan je master thesis. Onderwerpen die wij graag terugzien zijn crypto-currency, blockchain, marketplace lending of robo-advisors. Een onderzoeksvraag bepaal je zelf, maar wij zijn er natuurlijk om je te helpen. Bovendien is de kans groot dat PwC daadwerkelijk met jouw idee aan de slag gaat.

Je zal werken in een team met ervaren collega’s die jou graag helpen. Wij denken graag met jou na over de toekomst van de financiële sector, vanuit een technologie en disruptief perspectief.

Wat bieden we je?

Als je bij PwC gaat werken, kun je rekenen op diverse klanten, inspirerende collega’s en uitgebreide arbeidsvoorwaarden die zijn opgesteld met aandacht voor jouw groei en flexibel werken en leven.

 • Je maakt onderdeel uit van een dynamisch team van gedreven consultants;
 • Je krijgt een professional uit de praktijk als persoonlijke begeleider toegewezen, die wekelijks contact met je heeft en je ondersteunt bij je persoonlijke en vakinhoudelijke ontwikkeling;
 • Je krijgt een laptop van de zaak en hebt de mogelijkheid om kennis te maken met jouw mogelijke toekomstige werkgever;
 • We hebben oog voor persoonlijke verschillen en de ontwikkeling van je talent. In een open cultuur, staan wij klaar voor al je vragen;
 • Je bent verzekerd van een goede stagevergoeding;
 • Je krijgt de kans om samen te werken met ervaren professionals;
 • Je stageperiode wordt in overleg met jou bepaald (denk aan 3-6 maanden).

Wie zijn we?

Deze stage valt binnen het werkveld Advisory, waarin we klanten adviseren op de terreinen van fusies en overnames, organisatieontwikkeling, performance improvement en crisismanagement.

Bij PwC Nederland werken ruim 4.300 professionals nauw met elkaar samen vanuit 12 vestigingen. We bieden jou volop kansen, zowel vakinhoudelijk als persoonlijk, waarmee je het maximale uit jezelf en jouw carrière haalt. Ontdek, ga relaties aan, ontwikkel jezelf en maak impact. Dan garanderen wij je een afwisselende baan in een prettige en collegiale sfeer. Wij zijn ons daarbij bewust van onze maatschappelijke verantwoordelijkheid en handelen daar ook naar. Dit doen we met oog voor persoonlijke verschillen en de ontwikkeling van jouw specifieke talenten.

Solliciteer nu!

Heb je interesse en voldoe je aan de functie-eisen? Bekijk hier onze sollicitatieprocedure en solliciteer direct via de button “Solliciteren”. Als je jouw sollicitatie inclusief CV, motivatiebrief en cijferlijst indient, ontvang je binnen twee weken bericht over je sollicitatie. Heb je vragen? Bel of mail me gerust.

Noor Smole
088 792 75 12
noor.smole@nl.pwc.com

Stage informatie

Bedrijf: Bedrijf: PwC

Locatie: Amsterdam

Opleidingsniveau: $stage.educationLevel.name}

Periode: 3 - 6 maanden

Type: Afstudeerstage

Vergoeding: Ja

Meer stages