Stage HR/Recruitment - 349833

Accenture

Stage informatie

Bedrijf: Accenture

Locatie: Amsterdam

Opleidingsniveau: HBO/WO

Periode: 6 - 12 maanden

Type: Werkstage

Vergoeding: Ja

Deze stage is niet meer vacant

Stage HR / Recruitment
Ben jij een HR student(e) met organisatorisch talent en wil jij ervaring opdoen bij een grote internationale organisatie? Dan is dit je kans! Op de afdeling Recruitment van Accenture in Amsterdam zoeken wij een stagiair.

Omschrijving 
Als stagiair bij Recruitment ben je direct betrokken bij alle recruitment activiteiten van onze afdeling en draai je volledig mee in het team. Je krijgt de kans om ons interne stagebureau te runnen. Hierbij krijg je de verantwoordelijkheid voor de volledige werving-en selectie van alle stagiairs binnen Accenture Nederland. Van het werven van kandidaten, het inzetten van Social Media hierbij, het updaten van de stagewebsite tot  het contact met alle Universiteiten en Hogescholen. Daarnaast begeleid je de stagekandidaten in het gehele recruitmentproces van assessment tot contract. Hierbij ben je ook verantwoordelijk voor de begeleiding vanuit HR van alle stagiairs binnen Accenture, zoals het evaluatieproces en verlengingen. Je krijgt de mogelijkheid evaluatiegesprekken te voeren en kun je tevens geheel zelfstandig evenementen organiseren voor de stagiairs.

Je kunt het recruitment team op verschillende andere manieren ondersteunen, denk mee over verbeteringen en deel jouw kennis met ons. Verder assisteer je op campusevents en help je mee met het organiseren van de inhousedagen voor Accenture. Tijdens je stage werk je veel samen met collega’s van verschillende afdelingen, zo leer je de organisatie van binnenuit goed kennen. 

Mocht je een eigen onderzoek willen koppelen aan bovenstaand project, zullen we je de mogelijkheid bieden om hier één dag per week aan te werken. Daarbij kan je gebruik maken van de aanwezige kennis- en expertise binnen Accenture.

Plaats in de organisatie 
Accenture Enterprise is de corporate stafafdeling van Accenture. Enterprise ondersteunt  en managet de activiteiten van onze business met staffuncties als finance, HR en recruitment, legal, procurement, facilities & services, and marketing & communications.  

Kwalificaties 

 • Een HBO/WO studieachtergrond op het gebied van Psychologie, HR of een andere studie met (aantoonbare) HR-affiniteit.
 • Je bent een teamplayer met uitstekende communicatieve vaardigheden;
 • Je bent proactief en bezit organisatorisch vermogen;
 • Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal uitstekend;
 • Je kunt zelfstandig werken en weet van aanpakken;

Wat levert het jou op? 

 • Je krijgt goede begeleiding van een team met ervaren recruiters en HR medewerkers; 
 • Je krijgt een stagevergoeding en een laptop ter beschikking; 
 • Mogelijkheid om af te studeren met een ervaren begeleiding, kennis en expertise van Accenture; 
 • Ervaring binnen een groot, internationaal consultancykantoor. 

Overige informatie

 • Duur: 6 maanden of langer
 • Aantal uren per week:  40
 • Locatie: Amsterdam: Flexibele werkplek (werken tussen onze collega’s)
 • Startdatum: Per direct / in overleg

Solliciteer online
Solliciteer direct via onze site, www.accenture.nl/stages. Graag ontvangen wij jouw CV en motivatiebrief. Voor meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met Ruben Groen (Recruiter) viastages@accenture.com of 020-5723378.

Over Accenture
Accenture is een wereldwijd management consulting, technology services en outsourcing bedrijf. Met meer dan 325.000 mensen bedienen we klanten in meer dan 120 landen. We werken met onze klanten samen om hen te helpen high-performance bedrijven en overheden te worden. Daarvoor gebruiken we een combinatie van ongeëvenaarde kennis en ervaring in alle industrieën en bedrijfsfuncties en diepgaand onderzoek naar 's werelds meest succesvolle bedrijven. De wereldwijde omzet over het fiscale jaar dat eindigde op 31 augustus 2014, bedroeg 30 miljard Amerikaanse dollar.Wil je meer weten over een carrière bij Accenture? Ga dan naar www.Accenture.nl/carriere of volg ons via www.Facebook.com/accenturenl.

Stage informatie

Bedrijf: Bedrijf: Accenture

Locatie: Amsterdam

Opleidingsniveau: $stage.educationLevel.name}

Periode: 6 - 12 maanden

Type: Werkstage

Vergoeding: Ja

Meer stages

Stages