Werkstage HR vraagstuk | Duurzame Inzetbaarheid

Kirkman Company

Stage informatie

Bedrijf: Kirkman Company

Opleidingsniveau:

Periode:

Type: Werkstage

Vergoeding: Onbekend

Deze stage is niet meer vacant

Voor een werkstage van 6 maanden zijn wij per direct of per 1 januari 2016 op zoek naar een masterstudent die een bijdrage kan leveren aan projecten op het gebied van Duurzame Inzetbaarheid.

Stage Duurzame Inzetbaarheid
De HR & Change practice van Kirkman Company helpt organisaties met hun uitdagingen op gebied van duurzame inzetbaarheid door middel van een integrale aanpak. Enerzijds door het bepalen en nemen van strategische maatregelen die passen bij de risico’s en kansen van de betreffende organisatie. Anderzijds door het op orde brengen van benodigde randvoorwaarden (bv. cultuur, leiderschap, bewustwording, communicatie) om dit te realiseren. Je zult in deze stage een bijdrage gaan leveren aan de inhoudelijke ontwikkeling van projecten rondom dit thema.

Wat ga je doen…
Als stagiair(e) zal je meewerken aan het (door)ontwikkelen van deze integrale aanpak en bijbehorende interventies. Je draagt bij aan het ontwikkelen van een methodiek om risico's en kansen in een organisatie in kaart te brengen. Je gaat onderzoeken welke maatregelingen in de markt effectief zijn, je verzamelt de 'best practices' in de markt, je draagt bij aan het opstellen van een business case, je helpt bij het ontwerpen van een workshop en je schrijft mee aan een artikel. Je zult nauw samenwerken met enkele consultants, die je inhoudelijk hierin zullen begeleiden.

Wie wij zoeken…
We geven de voorkeur aan een student met een HR gerelateerde studie, die tot de top van zijn/haar lichting behoort. We verwachten een flinke dosis zelfstandigheid, initiatief en creativiteit in denken. Kirkman Company zorgt voor een inspirerende en uitdagende omgeving waarin je veel kan leren en kennis kan maken met het werkveld van consultancy.

Herken jij je hierin?
En heb je de potentie om door te groeien tot toekomstig consultant? Stuur dan je CV en motivatie naar Ivar Davids via recruitment@kirkmancompany.com. Heb je nog vragen over deze stage, dan kun je ook contact opnemen met Hanneke Havlík h.havlik@kirkmancompany.com

Stage informatie

Bedrijf: Bedrijf: Kirkman Company

Opleidingsniveau: $stage.educationLevel.name}

Periode:

Type: Werkstage

Vergoeding: Onbekend

Meer stages

Stages