Werkstage HR vraagstuk | HR Transformatie

Kirkman Company

Stage informatie

Bedrijf: Kirkman Company

Opleidingsniveau:

Periode:

Type: Werkstage

Vergoeding: Onbekend

Deze stage is niet meer vacant

Voor een werkstage van 6 maanden zijn wij per direct of per 1 januari 2016 op zoek naar een masterstudent die een bijdrage kan leveren aan projecten op het gebied van HR Transformatie.

Stage HR Transformatie
De HR & Change practice van Kirkman Company helpt organisaties bij het neerzetten van HR dienstverlening die het beste haalt uit mens en organisatie. Dit vereist veelal een transformatie van de HR organisatie bij onze opdrachtgevers. Wij begeleiden HR transformaties op onder andere de volgende vlakken: een effectief en op de business gericht operating model, duidelijke rollen, optimale ondersteuning door geïntegreerde HR systemen & tooling en de rol van HR professionals als partner in business. Je zult in deze stage een bijdrage leveren aan de inhoudelijke ontwikkeling en onze externe positionering.

Wat ga je doen…
Samen met een collega trek je het interne project 'Benchmark HR Trends' door onder andere het werven van deelnemers voor dit onderzoek, het laten maken van een infographic op basis van de uitkomsten en het publiceren over deze uitkomsten. Je ondersteunt bij het vergroten van de vindbaarheid en herkenning van Kirkman Company als partij voor HR Transformatie vraagstukken. Daarnaast draag je bij aan activiteiten van deze practice zoals de werving van nieuwe collega's, het organiseren van workshops en trainingen, het helpen met schrijven van artikelen en interne kennisdeling.

Wie wij zoeken…
We geven de voorkeur aan een student met een HR gerelateerde studie, die tot de top van zijn/haar lichting behoort. We verwachten een flinke dosis zelfstandigheid, initiatief en creativiteit in denken. Kirkman Company zorgt voor een inspirerende en uitdagende omgeving waarin je veel kan leren en kennis kan maken met het werkveld van consultancy.

Herken jij je hierin?
En heb je de potentie om door te groeien tot toekomstig consultant? Stuur dan je CV en motivatie naar Ivar Davids via recruitment@kirkmancompany.com. Heb je nog vragen over deze stage, dan kun je ook contact opnemen met Hanneke Havlík h.havlik@kirkmancompany.com.

Stage informatie

Bedrijf: Bedrijf: Kirkman Company

Opleidingsniveau: $stage.educationLevel.name}

Periode:

Type: Werkstage

Vergoeding: Onbekend

Meer stages

Stages