Gap Year Program 2023-2024

Bedrijf
Locatie
Amsterdam
Opleidingsniveau
WO
Periode
6 - 12 maanden
Type
Werkstage
Vergoeding
Marktconform
Vakgebieden

Op zoek naar een internationaal Gap Year programma? Een programma dat je tegelijkertijd de kans geeft om jouw carrièreambities na te jagen? Tijdens dit negen maanden durende alles in één programma maak je kennis met strategie consulting, werk je in een startup-omgeving en zal je wonen en werken in het buitenland. Je leert alles op het gebied van strategie consulting, krijgt leerzame trainingen en wordt persoonlijk begeleid door een ervaren professional. 

Het Roland Berger Gap Year bestaat uit 3 modules:

  • Stage bij Roland Berger Amsterdam
  • Stage bij een startup/ scale-up  
  • Stage bij Roland Berger in het buitenland

Jouw profiel:

  • Je zit in de laatste fase van je bachelor of bent al begonnen met je master. En je spreekt vloeiend Nederlands en Engels.
  • Je streeft naar excellence in alles wat je doet. Je analytische vaardigheden vallen op; je ziet verbanden waar anderen dat niet doen.
  • Je hebt brede interesses en vindt het heerlijk om nieuwe dingen te ontdekken. Je hebt een ondernemende mentaliteit en een indrukwekkend track record in buitenschoolse activiteiten om dat te bewijzen.
  • Teamwork en communicatie zijn belangrijk voor jou. Je gedijt goed in een team en staat open voor andere perspectieven. Je bent vastbesloten om de beste resultaten te behalen door middel van een gezamenlijke inspanning.

Hoe ziet het Gap Year programma eruit?

Het Gap Year loopt van oktober 2023 tot en met juni 2024. Het programma bestaat uit drie modules, te beginnen met een stage bij Roland Berger in Amsterdam. Gevolgd door de volgende twee modules: een stage bij een startup en een stage bij een Roland Berger kantoor in het buitenland, of vice versa. Een korte pauze tussen de verschillende modules is inbegrepen.

Wil jij deel uitmaken van deze uitdaging?

De deadline voor aanmelding is vóór 1 mei 2023.

Graag ontvangen we jouw CV, je motivatiebrief (in het Engels) en je cijferlijsten van je middelbare school diploma en universiteit(en). 

Houd er rekening mee dat de feedback op jouw sollicitatie meer tijd dan normaal in beslag neemt. Uiterlijk vrijdag 5 mei hoor je of je bent uitgenodigd voor de eerste ronde op 25 mei. Bij een succesvolle eerste ronde nodigen we je uit voor de laatste ronde op 7 juni bij ons op kantoor. 

Voor vragen kun je contact opnemen met Florentine Bouma - florentine.bouma@rolandberger.com

Stage informatie

Bedrijf: Bedrijf: Roland Berger

Locatie: Amsterdam

Opleidingsniveau: WO

Periode: 6 - 12 maanden

Type: Werkstage

Vergoeding: Marktconform

Solliciteren

Meer stages