Stage financiële regelgeving

Double Effect

Stage informatie

Bedrijf: Double Effect

Opleidingsniveau:

Periode:

Type: Meeloopstage

Vergoeding: Onbekend

Deze stage is niet meer vacant

Over Double Effect
Double Effect is een jong en dynamisch adviesbureau dat opereert in de financiële sector. Double Effect richt zich als management consultant organisatie op verbetering van organisatieprocessen in de kern van financiële instellingen. Sinds de oprichting in 2003 is Double Effect sterk gegroeid en heeft inmiddels 75 consultants in Amsterdam, Singapore, Frankfurt , Londen en Charlotte (VS).

Stage opdracht / afstudeeropdracht
De stage/afstudeeropdracht voer je uit binnen de Service Line Regulations. Wij begeleiden financiële instellingen met projecten die wet- en regelgeving implementeren. Onze kracht ligt in een combinatie van gedegen kennis van de relevante wetgeving, onze kunde om een brug slaan tussen de business en de juridische afdelingen en gedrevenheid door change management.

Wij zijn op zoek naar een stagiair(e) die ons kan ondersteunen met het verder ontwikkelen van onze dienstverlening voor een aantal grote stukken financiële regelgeving: MiFID II en Market Abuse. Dit houdt in dat je onderzoek doet naar de impact die deze regelgeving heeft op onze klanten en dat jij ons gaat helpen met het verder ontwikkelen van dienstverlening over dit onderwerp. Je doet dit in samenwerking met een team bestaande uit 4 Double Effect consultants. De stage kan je, in overleg met je universiteit, combineren met een afstudeeropdracht.

Wat wij bieden

 • Een vaste mentor, een consultant binnen de Service Line Regulations;
 • Een uitdagende stage / afstudeerplek waarin je veel inhoudelijke kennis op doet en de vertaalslag leert te maken van “het juridische” naar business impact met strategische acties;
 • Ruimte voor eigen initiatief en ideeën;
 • Kans om kennis te maken met Consultancy, Training, en Project Management;
 • De mogelijkheid om deel te nemen aan inhoudelijke en sociale interne activiteiten;
 • Flexibele werktijden en werkdagen (minimaal 3 dagen per week);
 • Aanvang en de duur worden in overleg bepaald, aanvang op korte termijn strekt tot voorkeur;
 • Een goede stagevergoeding.

Wie wij zoeken

 • Je hebt affiniteit met de financiële wereld en je bent bezig met de afronding van één van de volgende universitaire opleidingen: Rechten, Bedrijfskunde, Bedrijfswetenschappen, of Economie;
 • Aantoonbare affiniteit met regelgeving, bij voorkeur op het gebied van MiFID, MAD;
  • Je bent ondernemend, analytisch, resultaatgericht en communicatief vaardig;
  • Je beschikt over uitstekende Nederlandse en Engelse vaardigheden. 

Geïnteresseerd?
Voor meer informatie kan je een kijkje nemen op onze website of mail naar recruitment@doubleeffect.com en solliciteer direct met een korte motivatie en je CV. 

Stage informatie

Bedrijf: Bedrijf: Double Effect

Opleidingsniveau: $stage.educationLevel.name}

Periode:

Type: Meeloopstage

Vergoeding: Onbekend

Meer stages

Stages