Afstudeerstage Online Consultant

Centric

Stage informatie

Bedrijf: Centric

Opleidingsniveau:

Periode:

Type: Afstudeerstage

Vergoeding: Ja

Deze stage is niet meer vacant

Ben jij een toptalent die graag hard wil groeien in de sterk veranderende wereld van online en ben je op zoek naar een toffe afstudeerstage in de richting van consultancy? Weet jij de brug te slaan tussen business uitdagen en digitale oplossingen? Dan pas jij perfect in ons team.

Als afstudeerder stort jij je vol overgave op de vraagstukken van onze klanten. Met een analytische kijk en een groot abstractievermogen ga je onder begeleiding van een ervaren consultant meewerken aan diverse projecten. Wij zijn graag op locatie bij onze klanten, ons eigen bureau gebruiken we alleen waar nodig. Tijdens je afstudeerperiode bezoek je diverse organisaties waarvoor je brainstormsessies gaat organiseren over verschillende online thema's.

Functie-eisen
Je bent bezig met een HBO of WO opleiding waarin het ontwikkelen van creatieve concepten en ideeën centraal staat, bijvoorbeeld richting Multimedia, Communicatie, Marketing en Communicatie of Design. studeert op HBO/WO niveau. Je bent in staat om in een korte tijd veel concepten te bedenken. Deze concepten kun je uittekenen en/of uitschrijven. Je geeft niet graag op en je bent niet op je mondje gevallen.

Arbeidsvoorwaarden
Zinvolle projecten, duidelijkheid rond de opdracht, goede begeleiding, een informele werksfeer, beweegruimte en collega's die je serieus nemen. Verder krijg je een prima stagevergoeding en de beschikking over de nodige faciliteiten.

Over Centric
Onze 5.000 medewerkers vormen samen Centric: een slagvaardige organisatie, die toch benaderbaar is. Centric'ers zijn professionals op het gebied van technologische oplossingen en IT- en administratieve dienstverlening die ervoor zorgen dat klanten zich op hun kerntaken kunnen richten. We ontwikkelen standaard- en maatwerksoftware voor uiteenlopende branches, detacheren financiële en IT-professionals en kunnen desgewenst IT- en andere bedrijfsprocessen deels of geheel overnemen van onze klanten.

We geloven in 'The Power of Peoplecentricity' en stellen onze medewerkers voorop. Onze medewerkers zijn mensen met karakter, doen wat ze beloven en staan voor wat ze doen. Zij zorgen voor het persoonlijke contact dat in iedere samenwerking onmisbaar is. Als collega maak jij het verschil en draag je bij aan het succes van onze organisatie. Het gaat het ons niet alleen om jouw prestaties voor onze klanten, je krijgt ook volop de ruimte om jouw ambities te verwezenlijken en je te blijven ontwikkelen om het beste uit jezelf te halen. Daarvoor bieden we trainingen, opleidingen en aantrekkelijke doorgroeimogelijkheden.

Onze organisatie wordt gekenmerkt door een nuchtere en transparante manier van leidinggeven en de winst komt ten goede van de duurzame versterking van de organisatie zelf. Hierdoor bieden wij zekerheid en continuïteit aan klanten en medewerkers. De diversiteit van projecten en klanten, de continue groei en de veranderende wereld waarin we opereren, zorgen ervoor dat Centric'ers zich blijven ontwikkelen!

Zet nu je stap in de juiste richting!
Wil je meer informatie over deze afstudeerstage? Bel dan met Tom Hoffmeijer via telefoonnummer 06 22 47 16 41 of mail naar tom.hoffmeijer@centric.eu.

Stage informatie

Bedrijf: Bedrijf: Centric

Opleidingsniveau: $stage.educationLevel.name}

Periode:

Type: Afstudeerstage

Vergoeding: Ja

Meer stages

Stages