Afstudeerstagiair IT Advisory Amsterdam/ Utrecht (najaar 2023)

Bedrijf
Opleidingsniveau
WO
Periode
Type
Afstudeerstage
Vergoeding
Sectoren
Deze stage is niet meer vacant

Ben jij een ambitieuze teamspeler die analytisch en ondernemend te werk gaat? Wil je afstuderen bij een bedrijf in het najaar van 2023? Als stagiair IT Advisory help je mee om onze klanten te adviseren op het gebied van IT-strategie, projecten, informatiebeveiliging en beheervraagstukken.

Dit ben jij
  • Je zit in het laatste jaar van een HBO of WO opleiding in de richting Accountancy, (Business) Information Management, ICT of vergelijkbaar.
  • Je kunt uitstekend mondeling en schriftelijk communiceren, ook in het Engels.
  • Je bent een teamspeler met humor, maar kunt ook goed zelfstandig werken.
  • Je bent creatief, dienstverlenend en ondernemend ingesteld.
  • Je kunt analyseren, plannen en organiseren.
  • Je bent gemotiveerd en gedreven.
Jouw baan

Als stagiair bij Baker Tilly wordt je vanaf het begin opgenomen als gelijkwaardige collega in ons team. We dagen je uit om bij ons aan te geven waar je stage wilt lopen. Mogelijke vakgebieden zijn informatie beveiliging, IT Assurance, IT strategy, data analytics, outsourcing, cybercrime, continuous auditing etc. Een eventuele afstudeeropdracht is ook in overleg vast te stellen.

Dit krijg je van ons

Als afstudeerstagiair bij Baker Tilly wordt je vanaf het begin opgenomen als gelijkwaardige collega in ons team. We dagen je uit om met ons in gesprek te gaan over een afstudeeronderwerp. Mogelijke onderwerpen zijn IT strategy, data analytics, outsourcing, cybercrime, continuous auditing etc. Uiteraard staan we open voor onderwerpen die je zelf wil inbrengen.

  • Hard werken moet je goed belonen. Je kan bij ons dus rekenen op een goede stagevergoeding.
  • We hanteren flexibele werktijden. Het gaat immers om wat je doet en niet wanneer je het doet. Verder kan je bij ons ook werken op alle 14 kantoren, waar voor jou het beste uit komt!
  • Bevalt het bij Baker Tilly? Dan gaan we samen kijken naar de mogelijkheden om bij ons in dienst te blijven!
Ja, ik wil deze baan!

Solliciteer direct via onderstaande button. Je hoeft alleen een CV te uploaden, maar een leuke motivatiebrief is altijd welkom.

Heb je nog vragen?

Stel ze aan Sandra Weeland (Campus Recruiter) via 06-15539236.

Stage informatie

Bedrijf: Bedrijf: Baker Tilly

Opleidingsniveau: WO

Periode:

Type: Afstudeerstage

Vergoeding:

Meer stages