Stage Accenture Innovation Awards: Assistent Event Manager

Bedrijf
Opleidingsniveau
Periode
Type
Werkstage
Vergoeding
Ja
Deze stage is niet meer vacant

Ben je op zoek naar een uitdagende Event Management stage?
Ga de uitdaging aan om alle events rondom hét innovatieprogramma van Nederland te coördineren!

Stage Accenture Innovation Awards: Assistent Event Manager
Zoek jij een uitdagende event management stage? Een stage waar jij een belangrijke rol speelt in de organisatie van de Accenture Innovation Awards? Solliciteer dan nu voor de functie assistent event manager.

De Accenture Innovation Awards is een jaarlijks terugkerende innovatiewedstrijd voor de meest innovatieve producten, diensten of concepten in Nederland. Inmiddels is deze wedstrijd uitgegroeid tot dé innovatiewedstrijd van Nederland en dit jaar vindt alweer de negende editie plaats.

Als assistent event manager werk je onder begeleiding van een professioneel events team aan de uitvoering van dit event van A tot Z. Naast het grote ‘main event’, organiseer je ook kleinere events die gekoppeld zijn aan het Innovation Awards programma. Denk hierbij aan Exchanges, jurybijeenkomsten, kickoff events etc.

Je krijgt gedurende deze stage de mogelijkheid om alles te leren over het organiseren van evenementen, voornamelijk op het gebied van projectmanagement. Taken die hierbij horen zijn: het opstellen van tijdsplanningen, programmeringen en productionele voorbereidingen. Hierbij denk je dus mee bij conceptontwikkeling, stel je draaiboeken op, standaardiseer je communicatie- en informatieprocessen en neem je deel aan de uitvoering van evenementen. Daarnaast krijg je de kans om onderdelen van events zelf te coördineren.

Accenture biedt je een fulltime stage voor minimaal 6 maanden met mogelijkheid om af te studeren, waarbij je gebruik kunt maken van alle kennis en expertise binnen Accenture. In een team, samengesteld uit stagiairs, Event managers en senior consultants, werk je aan de organisatie van de Accenture Innovation Awards.

Kwalificaties

 • Je volgt een HBO- (of WO) opleiding in de richting van Event management/Media en entertainment management of de Hogere Hotelschool
 •  Je bent stressbestendig, flexibel en gedreven;
 •  Je bent creatief, enthousiast en gemotiveerd;
 •  Je bent een teamplayer met goede communicatieve vaardigheden;
 •  Je kunt zelfstandig werken en weet van aanpakken;
 •  Ervaring in event management is een pré.

 Wat levert het jou op?

 •  Je krijgt goede begeleiding van een team met ervaren event manager en consultants;
 •  Je krijgt een goed beeld hoe event management in zijn werk gaat voor een groot internationaal bedrijf;
 •  Je krijgt een stagevergoeding en een laptop ter beschikking;
 •  Je bent onderdeel van een vernieuwend project waarin je de beste innovaties van Nederland leert kennen;
 •  Ervaring binnen een groot, internationaal consultancybedrijf waarin je de mogelijkheid krijgt een netwerk op te bouwen. 

Overige informatie

 •  Duur:  Minimaal 6 maanden
 •  Aantal uren per week: Fulltime a 40 uur per week
 •  Locatie:  ITO Toren, Gustav Mahlerplein 90 te Amsterdam
 •  Startdatum:   1 februari 2016

Solliciteer online
Solliciteer direct via de button "Online solliciteren" onderaan deze pagina. Graag ontvangen wij jouw CV en motivatiebrief. Een assessment maakt onderdeel uit van de sollicitatieprocedure. Voor meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met Ruben Groen via stages@accenture.com of 020-5723378 

Over Accenture
Accenture is een bedrijf dat zich wereldwijd bezighoudt met management consulting, technology services en outsourcing. Met meer dan 325.000 medewerkers, waarvan ongeveer 2.500 in Nederland, bedienen we klanten in meer dan 120 landen. Wij werken met onze klanten samen om hen te helpen high performance bedrijven en overheden te worden. Dit doen we door een combinatie van bewezen ervaring en uitgebreide vaardigheden in alle bedrijfstakken en -functies. Daarnaast doen we diepgaand onderzoek onder de meest succesvolle bedrijven in de wereld. De wereldwijde omzet over het fiscale jaar dat eindigde op 31 augustus 2014, bedroeg 30,0 miljard Amerikaanse dollar.

Kijk voor meer informatie het filmpje van de Innovation Awards of bezoek de website: 
www.innovation-awards.nl/stages.

Stage informatie

Bedrijf: Bedrijf: Accenture

Opleidingsniveau: $stage.educationLevel.name}

Periode:

Type: Werkstage

Vergoeding: Ja

Meer stages