Werkstudent Loonheffingen

Bedrijf
Opleidingsniveau
WO
Periode
Type
Werkstage
Vergoeding
Deze stage is niet meer vacant

Ben jij een gemotiveerde wo-student die ons team van loonheffingen wil ondersteunen? Als werkstudent loonheffingen maak je kennis met alle onderdelen van complexe belastingwet- en regelgeving over personeel. Hierbij is de standplaats in overleg.

Dit ben jij
  • Je zit in het eind van je bachelor of in je master fiscaal recht of fiscale economie.
  • Je bent minimaal 2 dagen per week beschikbaar en hebt de ambitie om na je master ook bij ons te starten als Consultant Employment Advisory.
  • Je bent een echte teamspeler die van aanpakken weet.
  • Je bent inventief en accuraat met een dienstverlenende instelling.
  • Je bent goed in het analyseren van vragen/problemen en bedenkt graag oplossingen.
  • Je neemt initiatief en bent ondernemend ingesteld.
Jouw baan

Baker Tilly heeft advisering over personeel bij elkaar gebracht in één team: Employment Advisory. Binnen dit ambitieuze en enthousiaste team werken loonheffingenspecialisten samen met arbeidsrechtjuristen, salarisadviseurs en HR-consultants. De komende jaren willen wij onze dienstverlening uitbreiden. En om deze groei te realiseren, zijn wij op zoek naar jou.

Als werkstudent loonheffingenspecialist ondersteun je het team in de advisering voor werkgevers over onderwerpen uiteenlopend van de werkkostenregeling en sociale zekerheid tot fiscale beheersing of een overname. Dit op zowel nationaal als internationaal vlak. De ene week bereidt je een een due diligence voor of help je mee in de advisering over een uitzending, terwijl je de week erna assisteert bij de implementatie van de payroll en aangifte van een expat of een training geeft over de werkkostenregeling. Samen met je collega's van Employment Advisory, maar bijvoorbeeld ook met IT-adviseurs, fiscalisten of accountants.

Dit krijg je van ons

Hard werken moet je goed belonen. Bij Baker Tilly kun je daarom rekenen op een marktconform salaris, flexibele werktijden, een ruime hoeveelheid verlofdagen, opleidingsmogelijkheden, een MacBook en eventueel reiskostenvergoeding.

  • Je krijgt een marktconform salaris en je ontvangt jaarlijks vakantiegeld ter hoogte van 8 1/3 % van je brutojaarsalaris.
  • We hanteren flexibele werktijden. Het gaat immers om wat je doet en niet wanneer je het doet.
  • Bevalt het bij Baker Tilly? Dan gaan we samen kijken naar de mogelijkheden voor een contract met vaste uren.
Ja, ik wil deze baan!

Solliciteer direct via onderstaande button. Je hoeft alleen je cv te uploaden, maar een leuke motivatiebrief is altijd welkom.

Heb je nog vragen?

Stel ze aan Midas van Soest via 06-21171210 of m.vansoest@bakertilly.nl

Stage informatie

Bedrijf: Bedrijf: Baker Tilly

Opleidingsniveau: WO

Periode:

Type: Werkstage

Vergoeding:

Meer stages