Werkstudent/Afstudeerstage Tax Returns

Bedrijf
Locatie
Amsterdam
Opleidingsniveau
WO
Periode
Type
Afstudeerstage
Vergoeding
Vakgebieden
Sectoren
Deze stage is niet meer vacant

Mazars is een internationale, geïntegreerde accountants- en adviesorganisatie. Bij ons kom je niet bij toeval werken. Je kiest bewust voor een wereldwijde organisatie waar het leveren van topkwaliteit je uit zal dagen om jezelf te blijven ontwikkelen. Ontwikkeling is gekoppeld aan opleiding, waardoor je in staat bent om je carrière af te stemmen op je persoonlijke ambities. Onze teams spelen een centrale rol in het realiseren van onze groeidoelstellingen. Wij verwachten dat je hieraan bijdraagt en waarderen je vindingrijkheid. Word onderdeel van ons team en dan schrijven we samen jouw en onze toekomst.

Mazars, the smart choice.

Wat ga je doen?

Als werkstudent Tax Returns werk je in de fiscale praktijk. Je verricht zelfstandig werkzaamheden ter voorbereiding van de aangiftes inkomstenbelasting en vennootschapsbelasting. Daarnaast houd je je bezig met het controleren van aanslagen, het opstellen van bezwaarschriften en verzorgen van fiscale correspondentie. Je werkt nauw samen met jouw collega’s binnen de fiscale praktijk.

Ben jij op zoek naar een afstudeerstage, ook dan kun je bij ons aan de slag!

Wat bieden wij?

Bij Mazars geloven we in de vrijheid om je werk zelf in te richten, de mogelijkheid om jezelf constant te blijven ontwikkelen en persoonlijke aandacht in een team waarin je elkaar kent en je mag meedenken over de organisatie. Vanuit die kernwaarden bieden we je het volgende:

• Een goed salaris of stage vergoeding
• Aantal uren in overleg
• Focus op een gezonde study-work-life balance
• Een goede werksfeer in een betrokken en hecht team
• Een persoonlijke mentor die jou begeleidt en coacht
• Een werklaptop

Wie ben jij?

• Bezig met een hbo-opleiding in de richting van Fiscaal recht & economie óf Finance, Tax and Advice
• Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal
• Een proactieve, integere en klantgerichte houding

Interesse?

Word jij onze nieuwe collega? Herken jij jezelf in het bovenstaande profiel en ben je enthousiast geworden over deze functie? Dan maken we graag kennis met je. Solliciteer direct via onderstaande button. Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Denise van Wijk via +31 6 11 56 83 72.

Stage informatie

Bedrijf: Bedrijf: Mazars

Locatie: Amsterdam

Opleidingsniveau: WO

Periode:

Type: Afstudeerstage

Vergoeding:

Meer stages