Meeloopstage organisatie B2B event

Magnus

Stage informatie

Bedrijf: Magnus

Opleidingsniveau:

Periode:

Type: Meeloopstage

Vergoeding: Onbekend

Deze stage is niet meer vacant

Ben jij een 3de of 4de jaars student marketing of communicatie? En wil je in een paar maanden tijd heel veel leren over business-to-business (B2B) marketing? Lijkt het je leuk om een B2B event van begin tot eind mee te organiseren? En ben je beschikbaar van april tot eind september? Dan hebben wij de perfecte stage voor jou!

Wat houdt deze stage in?

Bij Magnus organiseren we jaarlijks op Prinsjesdag een inspiratie event voor onze relaties. Een middag bij ons op kantoor met meerdere presentaties door collega’s, klanten, en partners, en een bekende gastspreker of dagvoorzitter. In april beginnen we met de voorbereidingen en op Prinsjesdag (dinsdag 20 september 2016) komt alles bij elkaar.

De werkzaamheden zijn lekker afwisselend: Van het brainstormen over het thema, opzetten van de social media campagne, het schrijven van de uitnodiging en nieuwsitems, de creatieve invulling van het programma, tot het gehele projectmanagement en alles wat er bij komt kijken. Een super leerzame stage!

Wie ben jij?

  • Een 3eof 4e-jaars student in een HBO of universitaire opleiding op het gebied van marketing, communicatie, commerciële economie, media of event management.
  • Je zoekt een meeloopstage en geen afstudeeropdracht.
  • Je bent erg geïnteresseerd in technologische ontwikkelingen en innovatie.
  • Je bent creatief, komt met ideeën en je kunt improviseren.
  • Je bent efficiënt, werkt nauwgezet en je houdt van aanpakken.
  • Je Nederlands is uiteraard perfect.

Over ons

Magnus is een consultancy organisatie gespecialiseerd in onafhankelijk organisatieadvies en IT-dienstverlening.

We zijn altijd op zoek naar innovatieve- en integrale oplossingen waarbij we ook durven af te wijken van de geijkte paden. Onze cultuur is het best te omschrijven als vooruitstrevend, passievol, transparant, eigenwijs en gaan voor kwaliteit.

Onze werkomgeving kenmerkt zich door sterke onderlinge interactie en non-stop kennisontwikkeling en -deling, maar ook door een gezonde balans tussen werk en privé. Naast de collegiale sfeer en korte communicatielijnen dragen ook de afwisselende opdrachten ertoe bij dat mensen met veel plezier bij ons werken.

Iets voor jou?

Ben jij op zoek naar een leerzame en dynamische stage met een hoog hands-on gehalte? Stuur dan snel je motivatie met CV naar recruitment@magnus.nl. Voor vragen over de stage kun je contact opnemen met Kimm van Splunter-Mazer, manager marketing- en communicatie, bereikbaar via 088 696 6000.

Stage informatie

Bedrijf: Bedrijf: Magnus

Opleidingsniveau: $stage.educationLevel.name}

Periode:

Type: Meeloopstage

Vergoeding: Onbekend

Meer stages

Stages