Stage Technology Strategy Consulting - Onderzoek IT in Mergers and Acquisitions

Bedrijf
Opleidingsniveau
Periode
Type
Werkstage
Vergoeding
Onbekend
Deze stage is niet meer vacant

Wil jij graag onderzoek doen in een grote dynamische organisatie op het gebied van de nieuwste methoden en technieken? Waar je de mogelijkheid hebt om ervaring op te doen in de consultancybranche? Zoek je een stage waarin jij een actieve rol speelt in verder ontwikkelen van kennis op het gebied van IT als in enabler binnen Mergers and Acquisitions. En je dagelijks intensief begeleid wordt door ervaren consultants? Accenture biedt je deze mogelijkheid in de vorm van een fulltime stage voor 6 maanden.

De laatste tijd staat het nieuws vol met mergers tussen grote bedrijven. Door nieuwe, digitale, technieken, speelt IT een steeds grotere en nauwere rol binnen bedrijven. Daardoor wordt de rol van IT bij Mergers and Acquisitions ook steeds groter. Als risico en kostenpost, maar ook als facilitator en versneller van de integratie.

Jouw onderzoek zal zich richten op het onderzoeken wanneer deze nieuwe, digitale, technieken waarde toevoegen in Mergers and Acquisitions, alsmede op wat voor wijze dit gebeurt en de impact van Enterprise Architectuur hierbij. Samen zullen we een goede onderzoeksvraag formuleren die zowel voldoet aan jouw eisen voor een afstudeeropdracht als die van je universiteit en aansluit bij onze opdracht.

Plaats in de organisatie
Je komt terecht in de Technology Strategy praktijk, bij het Enterprise Architecture & Application Strategy team. De Technology Strategy praktijk is een snel groeiend, hecht en divers team van 40 adviseurs. Internationaal hebben we 2000 Strategy Consultants in 40 landen. Je zult opereren vanuit ons kantoor aan de ZuidAs in Amsterdam.

Kwalificaties

 • Je bent in het laatste jaar van je studie aan de Universiteit, bij voorkeur een opleiding met een technische of (bedrijfs-)economische focus;
 • Je hebt (aantoonbare) affiniteit met Mergers and Acquisitions of Technology Strategy in het algemeen;
 • Je bent een teamplayer met uitstekende communicatieve vaardigheden;
 • Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal uitstekend;
 • Je kunt zelfstandig werken en weet van aanpakken;

  Wat levert het jou op? 

 • Je krijgt goede begeleiding van een team met ervaren consultants;
 • Je krijgt een stagevergoeding en een laptop ter beschikking;
 • Mogelijkheid om af te studeren met een ervaren begeleiding, kennis en expertise van Accenture;
 • Ervaring binnen een groot, internationaal consultancy kantoor.

Overige informatie

 • Duur: 6 maanden (in overleg)
 • Aantal uren per week:  40
 • Locatie: Amsterdam: Flexibele werkplek (werken tussen onze collega‚Äôs)
 • Startdatum:per direct

Solliciteer online
Solliciteer direct via de button "Online solliciteren" onderaan deze pagina. Graag ontvangen wij jouw CV en motivatiebrief. Een assessment maakt onderdeel uit van de sollicitatieprocedure. Voor meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met Barbara Dijkstra via stages@accenture.com.

Over Accenture
Accenture is een wereldwijd management consulting, technology services en outsourcing bedrijf. Met meer dan 305.000 mensen bedienen we klanten in meer dan 120 landen. We werken met onze klanten samen om hen te helpen high-performance bedrijven en overheden te worden. Een zeer aanzienlijk deel van onze klanten zijn grote multinationals, waar het mogelijk is dat jij als stagiair ook een kijkje neem. Accenture heeft een open cultuur waarin samenwerking centraal staat. Als stagiair heb hierdoor, naast veel ruimte voor eigen initiatief, een enorm netwerk beschikbaar van experts die enthousiast zijn om je helpen. De wereldwijde omzet over het fiscale jaar dat eindigde op 31 augustus 2014, bedroeg 30 miljard Amerikaanse dollar. 

Stage informatie

Bedrijf: Bedrijf: Accenture

Opleidingsniveau: $stage.educationLevel.name}

Periode:

Type: Werkstage

Vergoeding: Onbekend

Meer stages