Stage IG&H intelligence

IG&H Consulting & Interim

Stage informatie

Bedrijf: IG&H Consulting & Interim

Opleidingsniveau:

Periode:

Type: Werkstage

Vergoeding: Onbekend

Deze stage is niet meer vacant

Interesse in Big Data?
De financiële sector is continu in beweging, de wereld van de consument verandert in hoog tempo. Dit biedt nieuwe kansen maar ook veel uitdagingen om in deze markt succesvol te zijn. IG&H is al meer dan 25 jaar dé sectorinsider en adviseert de Nederlandse financiële wereld bij complexe vraagstukken. Dit doen wij vanuit sterke marktvisie en -gedrevenheid.

Data intelligence is een steeds belangrijker wordende competentie binnen onze adviespraktijk. Het IG&H Intelligence team zet jaarlijks meerdere marktonderzoeken en -overzichten op voor haar klanten die hen helpen vragen te beantwoorden zoals: hoe zit de markt in elkaar, hoe beweegt zij zich naar de toekomst, wat is de impact van een wereld die steeds meer online gaat, wat zijn de drivers tot succes, nu en in de toekomst? Alles wat IG&H Intelligence doet voor haar klanten is zeer data-gedreven en een belangrijk onderdeel van onze trajecten bestaat uit de verwerking van grote hoeveelheden data.

Het IG&H Intelligence team is continu bezig haar proposities verder te ontwikkelen. Wij zijn hiervoor doorlopend op zoek naar stagiairs die ons daarbij willen helpen. Ben jij die analytisch sterke teamspeler met een bèta profiel en met programmeerervaring? Zie jij het als een uitdaging om echt impact te maken bij IG&H? Wil jij je skills op data analyse verder versterken? Wil jij graag de consulting business van binnenuit ervaren? Dan is een stage bij IG&H intelligence zeker wat voor jou!

Omschrijving
In deze meeloopstage van 6 tot 8 weken werk je in een team van IG&H consultants op één van de onderzoeken die wij voor onze klanten uitvoeren. Hierin zijn wij bezig met een grote optimalisatieslag waarbij we onze huidige analyseprocessen automatiseren.

 • Je werkt mee in een team, samen met én begeleid door IG&H consultants
 • Je doorgrondt de analyses die wij doen, en automatiseert deze (o.a. in Matlab)
 • Je denkt creatief mee over verdere optimalisatie slagen en krijgt de ruimte om je eigen stempel te drukken op het project
 • Je werkt volledig volgens een agile werkwijze
 • Je neemt een kijkje in ons Consultancy Development Program (CDP) voor nieuwe consultants

Specifiek zijn we op zoek naar een stagiair voor de volgende drie periodes en opdrachten.

Okt-dec 2015. Automatiseren van een nu grotendeels handmatig uitgevoerd proces om relaties van verschillende klanten te koppelen aan één centrale database

Jan-feb 2016. Ontwerpen, vullen en ontsluiten van een database met informatie over de spelers in de verzekeringsmarkt o.b.v. marktgegevens, o.a. t.b.v. bepaling van de marktdekking van onze deelnemers

Feb-maa 2016. Meedraaien met en het toevoegen van nieuwe analyses voor het jaarlijkse onderzoek o.b.v. nieuwe klantdata

Profiel

 • 3e jaars bachelor- of masterstudent met een sterk bèta profiel (technische natuurkunde, wiskunde, econometrie, etc.)
 • Ervaring met programmeren
 • Kennis van Matlab
 • Sterke analytische vaardigheden
 • Proactieve, enthousiaste teamspeler
 • Interesse in het consulting vakgebied

Ben je geïnteresseerd? Stuur een e-mail met je motivatie en CV naar IG&H Talent Development, t.a.v. Jetty Sportel, hrm@igh.nl.

Stage informatie

Bedrijf: Bedrijf: IG&H Consulting & Interim

Opleidingsniveau: $stage.educationLevel.name}

Periode:

Type: Werkstage

Vergoeding: Onbekend

Meer stages

Stages