Stage Relationship Events Marketing Coördinator

Accenture

Stage informatie

Bedrijf: Accenture

Opleidingsniveau:

Periode:

Type: Werkstage

Vergoeding: Marktconform

Deze stage is niet meer vacant

Voor de afdeling Marketing zijn wij op zoek naar een ambitieuze, leergierige, student met een positieve instelling en mentaliteit. Hij of zij zal gedurende een periode van 6 maanden actief meewerken aan belangrijke relatie events die vanuit Accenture Marketing worden georganiseerd; onder andere Toneelgroep Amsterdam events en het Winter Concert in het Concertgebouw. Daarnaast zal een doelgroepanalyse deel uitmaken van de stage. 

Beoogd doel van beide projecten is om de relaties met klanten te versterken, een sterke positionering op de markt te realiseren en een cultureel programma te bieden aan medewerkers en relaties. 

Binnen het project krijgt de stagiair(e) operationele verantwoordelijkheid voor (deel)projecten van beide events. Vloeiend schrijven en spreken van de Nederlandse taal is een vereiste. Een gevorderd niveau Engels is absoluut een pluspunt. Affiniteit met organisatie van evenementen, met communicatie en analytisch denkvermogen zijn tevens een vereiste.  

Je bent een echt organisatietalent, in staat veel projecten gelijktijdig van goed advies te voorzien en kunt snel schakelen tussen projecten. Je neemt verantwoordelijkheid voor je eigen werk, maar bent ook een teamplayer. 

Plaats in de organisatie
De afdeling Marketing & Communications houdt zich bezig met de profilering van het Accenture merk en de achterliggende dienstverlening in de Nederlandse markt, gebruik makend van een breed en divers palet aan kanalen als online, PR, advertising, events, DM etc. Het marketing team bestaat uit 14 medewekers, je wordt begeleid door de Relationship & Events manager.

Kwalificaties

 • Je studeert aan de Hogeschool of Universiteit, in de richting: Marketing, Eventsmanagement, Hoger Hotelschool;
 • Je hebt affiniteit met communicatie, marketing, organisatie van evenementen,
 • Je bent een teamplayer met uitstekende communicatieve vaardigheden;
 • Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal uitstekend, ook op schrift;
 • Je kunt zelfstandig werken en weet van aanpakken ;
 • Je bent een organisatietalent, praktisch, planmatig, flexibel en resultaatgericht.

Je studeert aan de Hogeschool of Universiteit, in de richting: Marketing, Eventsmanagement, Hoger Hotelschool;

Wat levert het jou op?

 • Je krijgt goede begeleiding van een team met ervaren consultants;
 • Je krijgt een stagevergoeding en een laptop ter beschikking;
 • Mogelijkheid om af te studeren met een ervaren begeleiding, kennis en expertise van Accenture; 
  Ervaring binnen een groot, internationaal consultancykantoor.

Overige informatie

 • Duur: Minimaal 6 maanden
 • Aantal uren per week:b40
 • Locatie: Amsterdam
 • Startdatum: Vanaf 1 juli 2015 

Solliciteer online
Solliciteer direct via de button "Online solliciteren" onderaan deze pagina. Graag ontvangen wij jouw CV en motivatiebrief. Voor meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met Barbara Dijkstra via stages@accenture.com.

Over Accenture
Accenture is een bedrijf dat zich wereldwijd bezig houdt met management consulting, technology services en outsourcing. We hebben ongeveer 323,000 mensen in dienst die klanten bedienen in meer dan 120 landen. Wij werken met onze klanten samen om hen te helpen high-performance organisaties en overheden te worden. Dit doen we door een combinatie van bewezen ervaring en uitgebreide vaardigheden in alle industrieën en bedrijfsfuncties. Daarnaast doen we diepgaand onderzoek onder de meest succesvolle bedrijven in de wereld. De mondiale omzet over het fiscale jaar dat eindigde op 31 augustus 2014, bedroeg 30 miljard Amerikaanse dollar. Kijk voor meer informatie op http://www.accenture.nl/.

Stage informatie

Bedrijf: Bedrijf: Accenture

Opleidingsniveau: $stage.educationLevel.name}

Periode:

Type: Werkstage

Vergoeding: Marktconform

Meer stages

Stages