Stage

Bedrijf
Locatie
Den Haag
Opleidingsniveau
WO
Periode
Type
Werkstage
Vergoeding

Deze rol daagt jou uit om

Wij zijn op zoek naar een stagiair(e) om ons team bij Finext te komen versterken. Als stagiair (afstudeerstage of meeloopstage) werk je samen met ervaren professionals en doe je waardevolle praktijkervaring op, op het gebied van financiën, advies, HR of projectmanagement. Je bent gepassioneerd en wilt graag impact maken op de financiële functie van bedrijven.

Wij ondersteunen processen als plannen, budgetteren en forecasten, maar ook sales & operations planning, tax of treasury. Ultieme klanttevredenheid is het doel, maar dat betekent niet dat we alles moeten doen wat gevraagd wordt.

Stuur ons jouw CV en motivatie op en we kijken samen met jou naar een mooie opdracht. We hebben meerdere mogelijkheden binnen verschillende teams, dus stuur ons een berichtje en we kijken of we iets voor elkaar kunnen betekenen!

Finext

Met Finext maken financials impact. Door hun werkprocessen te digitaliseren en complete processen met elkaar te integreren. Zodat ze veel sneller op kansen kunnen inspringen. Met slim ingerichte processen ondersteund door state-of-the-arttechnologie. Resulterend in betrouwbare managementinformatie als waardevolle basis.

Onze unieke organisatievorm biedt ruim 90 vakmensen alle ruimte om het beste uit zichzelf te halen. Zo ontstaat in elke klantsituatie betrokkenheid, creativiteit en ondernemerschap waardoor we samen snel tot de beste resultaten komen. Om ook goed samen te kunnen werken met je internationale collega's, is het belangrijk dat je naast Nederlands ook goed Engels spreekt.

Binnen Finext gaan talenten boven structuren. Wij vinden dat kennis pas kunde wordt als je het deelt, samen aan de slag is bij ons cruciaal. En we vinden dat #hardwerkenhardlachen er gewoon bij hoort!

Dit heb jij in je

 • Je volgt momenteel een relevante bachelor- of masteropleiding
 • Je hebt sterke analytische en probleemoplossende vaardigheden
 • Je hebt uitstekende communicatieve vaardigheden
 • Je kunt goed overweg met Microsoft Excel
 • Affiniteit met finance en IT.

Wij bieden je

 • Een stagevergoeding ter hoogte van €500,- per maand
 • Een laptop om je werk goed uit te kunnen voeren
 • De vrijheid om jouw ideeën vorm te geven
 • De mogelijkheid om na je stage bij ons in dienst te komen
 • Begeleiding van ervaren consultants die alles weten over hun vakgebied
 • Een werkplek waar gewerkt wordt op basis van vertrouwen en principes in plaats van regels. Hybride werken en flexibele werktijden zijn hier voorbeelden van.

De rol voor jou? Solliciteer!

Wil jij je talent de ruimte geven en verder ontwikkelen?

Heb je vragen? Mail of bel naar kirstin.kool@finext.nl of 06- 26 48 38 71.
Meteen solliciteren? Klik op de knop ‘solliciteer nu ’.

Stage informatie

Bedrijf: Bedrijf: Finext

Locatie: Den Haag

Opleidingsniveau: $stage.educationLevel.name}

Periode:

Type: Werkstage

Vergoeding:

Solliciteren

Meer stages