Internship - SAP

Bedrijf
Locatie
Amsterdam
Opleidingsniveau
WO
Type
Werkstage
Vergoeding
Vakgebieden
Deze stage is niet meer vacant

Internship details:

 • Periode: 4 – 6 maanden
 • Uren week: 40
 • Locatie: ITO kantoor / Edge Offices Zuid, Amsterdam
 • Start datum: Flexibel, eerste van de maand

HET WERK

Ben jij klaar voor een marktrelevante stage met de nieuwste SAP-technologie waarmee je ervaring opdoet als software engineer in een divers team? Binnen Accenture helpen wij om onze klanten koplopers te zijn in digitale transformaties en optimaal gebruik te maken van SAP. Ook krijg je uitstekende begeleiding van onze ervaren consultants.

 • Team Binnen het SAP team zijn er diverse specialisten verantwoordelijk voor het IT landschap. Voor het internship ligt de focus op het ‘Low Code’ of ‘No Code’ framework, maar jouw eigen inbreng wordt ook gewaardeerd. Samen werken we met diverse technieken zoals; Bubble, Mendix, AppGyver, Zoho Creator en Neptune.
 • Dagelijkse Taken Het primaire doel van deze stage is om de verschillende ‘Low-Code’ / ‘No-Code’ frameworks te onderzoeken en te analyseren vanuit het perspectief van een op SAP gebaseerd IT landschap. Voor deze analyse zal je zelfstandig onderzoek moeten doen via bijvoorbeeld bron-onderzoek en interviews en workshops met verschillende technologie-experts, projectleiders en andere specialisten. Als stagiair wordt van je verwacht dat je in contact treedt met de belangrijkste Technology Leads. Uiteraard helpen we je op weg binnen Accenture.
 • Onderzoek / thesis Gedurende jouw thesis zul je onderzoek doen naar een relevant thema binnen de SAP ontwikkelingen. Aan het begin van jouw thesis krijg je een ervaren begeleider toegewezen die je helpt met je onderzoek, brengt je in contact met de juiste mensen en daarnaast zullen we ook van je vragen om je eindresultaten te presenteren aan bijvoorbeeld het management en andere specialisten binnen Accenture.
 • Interesse? Heb je interesse? Reageer dan met jouw cv en motivatie waarin je beschrijft waar je onderzoek naar wil doen. Je kunt jouw motivatiebrief toevoegen in ons Workday systeem.

Binnen al onze functies is er tijd en ruimte voor samenwerken, ontwikkelen en bouwen aan een langdurige relatie met klanten, collega’s, managers en communities. Als werkgever is Accenture zo flexibel mogelijk om een goede werk-prive balans te creëren.

WIE WIJ ZIJN

Accenture Technology

Onze collega’s van de servicegroep Technology helpen grote en kleine klanten met IT-transformaties. Welk cloudplatform past het beste bij de situatie van klant X? Wat zijn de veiligheidsrisico’s van de IT-oplopssing van deze leverancier? Hoe implementeren we Agile werken binnen deze organisatie en hoe bouwen we vanuit design thinking workshops een nieuwe app?

Vanuit de wensen van de klant bouw je samen met een team van internationale professionals aan op maat gemaakte software en oplossingen, al dan niet in combinatie met het toepassen van slimme techniek zoals Robotics of Artificial Intelligence. Samen met de klant zal je ook security defensie strategieën ontwikkelen, door het combineren van technologie en gebruikers gedrag. Samen slaan we een brug tussen de behoeftes van bedrijven en de nieuwste technologische innovaties.

Technology is een van de vijf services waaruit one Accenture bestaat – de andere zijn Strategy & Consulting, Song, Operations en Industry X.

WHAT’S IN IT FOR YOU?

Accenture is een wereldwijd bedrijf met een merk en reputatie van wereldklasse. Onze mensen zijn Change Makers en om hen als werkgever te ondersteunen, doen we vijf beloften:

 • Werk flexibel, in een cultuur gebaseerd op vertrouwen.
 • Een mindset gefocussed op duurzamheid en groei
 • Een cultuur waarin Inclusion & Diversity voorop staat en waarbij echt om de mensen gegeven word.
 • Adviseer en transformeer onze klanten met technologie.
 • Verbind je met een wereldwijde netwerk van 700.000 collega's.

What you’ll get

 • Een internship vergoeding van 500 euro per maand op basis van 40 uur
 • Reiskostenvergoeding als je niet over een studenten-ov beschikt
 • Een laptop
 • Uitstekende begeleiding door ervaren consultants
 • Een actieve intern community waarmee je jouw netwerk kan vergroten

WAT WIJ GELOVEN

Accenture is een werkgever die gelijke kansen biedt. Onze leiders zijn toegewijd aan het bouwen van een beter, sterker en rechtvaardiger bedrijf voor toekomstige generaties om positieve, langdurige verandering te creëren. Inclusie en diversiteit zijn fundamenteel voor onze cultuur en kernwaarden. We zetten ons in voor het creëren van een inclusieve omgeving voor al onze medewerkers. Onze rijke diversiteit maakt ons innovatiever en creatiever, waardoor we onze klanten en onze gemeenschappen beter van dienst kunnen zijn.

Onze positie als partner van veel van 's werelds toonaangevende bedrijven, organisaties en overheden biedt ons zowel een buitengewone kans als een enorme verantwoordelijkheid om een ​​verschil te maken. Duurzaamheid is een van onze grootste verantwoordelijkheden, die we verankeren in alles wat we doen en voor iedereen waarmee we werken.

Accenture zet zich in voor het bieden van gelijke kansen op werk voor iedereen. Laat het ons weten als u aanpassingen nodig heeft om uw deelname aan het wervingsproces mogelijk te maken door een e-mail te sturen naar jons.hoogenkamp@accenture.com Wij helpen je graag verder.

Wist je al dat je ook op de hoogte kunt blijven van al onze rollen en events via Magnet.me? Connect nu via https://magnet.me/connect/accenture en mis nooit meer een update!

Stage informatie

Bedrijf: Accenture

Locatie: Amsterdam

Opleidingsniveau: WO

Periode:

Type: Werkstage

Vergoeding:

Op zoek naar een baan?
Wij helpen je graag!