Scriptiestage WO RISK

EY

Stage informatie

Bedrijf: EY

Opleidingsniveau:

Periode:

Type: Afstudeerstage

Vergoeding:

Deze stage is niet meer vacant

Scriptiestage WO RISK - NET000UI
EY is wereldwijd toonaangevend in assurance, tax, transactions en advisory services. Met de diensten die we bieden, dragen we bij aan het versterken van het vertrouwen in de kapitaalmarkten en economieën overal ter wereld. We brengen uitmuntende leiders voort, die door samen te werken onze beloften aan al onze stakeholders waarmaken. Daarmee spelen we een cruciale rol bij het creëren van een beter werkende wereld voor onze mensen, onze cliënten en de maatschappij.

Daarom doen we er alles aan om talenten te werven en te ontwikkelen. Wij willen dat voor iedereen geldt dat, onafhankelijk van de tijd die je bij ons werkt, je ervaring bij EY van grote waarde blijft voor de rest van je leven. Duurzame ontwikkeling dus. En natuurlijk kunnen wij alleen onze uitzonderlijke dienstverlening aan cliënten waarmaken met de inzet van de beste mensen.
 
EY Advisory
Met ruim 350 professionals, in België en Nederland, adviseert EY Advisory over financial control, risk management en performance improvement. Onze dienstverlening is gebaseerd op specialistische sectorkennis en een uitgebreid internationaal netwerk. Onze ambitie is herkend te blijven als een topspeler in de markt die het verschil maakt voor onze cliënten, en voor de mensen die bij ons werken. Daarom zoeken we ambitieuze talenten en bewezen professionals die zich bij ons willen waarmaken en een bijdrage willen leveren aan onze ambitie.

Ben jij op zoek naar een bijzondere afstudeeropdracht per februari/maart 2015? Ben jij die student met ambitie en sta je open voor complexe uitdagingen? Dan is een afstudeerstage bij EY Risk iets voor jou!

Risk
De subserviceline Risk adviseert en ondersteunt bedrijven op het gebied van Risk Management, Internal Control, Internal Audit, Sustainability en Enterprise Risk Management. Onze dienstverlening richt zich op de multinationals, financiële instellingen, overheid en non-profit organisaties. Onze wereldwijde concepten van dienstverlening vertalen wij naar maatwerk voor onze cliënten. Op deze wijze kunnen wij onze cliënten, waar dan ook in de wereld, een hoog kwaliteitsniveau van dienstverlening garanderen.

Jouw afstudeeronderzoek
Tijdens een afstudeerstage bij Risk verricht je zelfstandig onderzoek, vanuit ons kantoor in Amsterdam. Het onderwerp van de opdracht wordt in onderling overleg vastgesteld. Je counselor vangt je de eerste dagen op, ondersteunt je bij het formuleren van de probleemstelling en geeft (academische) begeleiding. Daarnaast helpt hij je wanneer je praktische vragen hebt en zorgt ervoor dat je wekelijks een aantal dagen kunt meelopen in de praktijk. Een afstudeerstage bij Risk biedt jou de gelegenheid om tijdens het afstuderen waardevolle en relevante ervaring op te doen.

Mogelijke onderwerpen

  • Bepaling van 'Cost of Control'
  • De rol van policies / rules voor internal control
  • Supply Chain Risk Management

Profiel
Je zit in het laatste jaar van je Master opleiding Bedrijfskunde of (Bedrijfs)Economie. Je bent (zowel mondeling als schriftelijk) communicatief vaardig, ook in het Engels. Je bent geïnteresseerd in bedrijfsprocessen en de hiermee samenhangende bedrijfsrisico's. Je hebt een proactieve, flexibele en positief kritische werkhouding en je bent een goede teamspeler.
 
Aanbod
EY biedt je een interessante en uitdagende stage in een snel veranderende en dynamische marktomgeving. Risk is een informele en collegiale afdeling waar veel ruimte is voor persoonlijke en eigen inbreng. Voor de stage ontvang je een marktconforme maandelijkse vergoeding. Na de stage bestaat er de mogelijkheid om te starten als Advisor Risk.
 
Contact
Voor meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met Iris de Clerck, Recruiter, +31 (0)6 5544 2172/ iris.de.clerck@nl.ey.com. Of solliciteer direct via onderstaande link.

Onderdeel van de sollicitatieprocedure zijn een online assessment en een Pre Employment Screening (PES). Een PES houdt in: controle op je identiteitsbewijs en diploma’s, een verklaring omtrent het gedrag (VOG) en een verklaring van EY met betrekking tot betrouwbaarheid bij indiensttreding.

Stage informatie

Bedrijf: Bedrijf: EY

Opleidingsniveau: $stage.educationLevel.name}

Periode:

Type: Afstudeerstage

Vergoeding:

Meer stages

Stages