Scriptiestage WO Finance Transformation

EY

Stage informatie

Bedrijf: EY

Opleidingsniveau:

Periode:

Type: Afstudeerstage

Vergoeding:

Deze stage is niet meer vacant

Scriptiestage WO Finance Transformation - AMS001LT
Ben jij op zoek naar een interessante afstudeerstage? Binnen Advisory heeft Performance Improvement een mooie afstudeerplaats voor jou in de aanbieding. De standplaats is Amsterdam. Het onderwerp van de opdracht wordt in onderling overleg vastgesteld.

EY is wereldwijd toonaangevend in assurance, tax, transactions en advisory services. Met de diensten die we bieden, dragen we bij aan het versterken van het vertrouwen in de kapitaalmarkten en economieën overal ter wereld. We brengen uitmuntende leiders voort, die door samen te werken onze beloften aan al onze stakeholders waarmaken. Daarmee spelen we een cruciale rol bij het creëren van een beter werkende wereld voor onze mensen, onze cliënten en de maatschappij.

Daarom doen we er alles aan om talenten te werven en te ontwikkelen. Wij willen dat voor iedereen geldt dat, onafhankelijk van de tijd die je bij ons werkt, je ervaring bij EY van grote waarde blijft voor de rest van je leven. Duurzame ontwikkeling dus. En natuurlijk kunnen wij alleen onze uitzonderlijke dienstverlening aan cliënten waarmaken met de inzet van de beste mensen.

EY Advisory
Met ruim 350 professionals, in België en Nederland, adviseert EY Advisory over financial control, risk management en performance improvement. Onze dienstverlening is gebaseerd op specialistische sectorkennis en een uitgebreid internationaal netwerk. Onze ambitie is herkend te blijven als een topspeler in de markt die het verschil maakt voor onze cliënten, en voor de mensen die bij ons werken. Daarom zoeken we ambitieuze talenten en bewezen professionals die zich bij ons willen waarmaken en een bijdrage willen leveren aan onze ambitie.

Performance Improvement Finance/MNC
De subserviceline Performance Improvement (PI) geeft onder andere advies op het gebied van finance & performance management. De afdeling adviseert CFO's van multinationals over het verbeteren van de financiële performance. De vraagstukken lopen uiteen van de inrichting van de performance management cyclus en de financiële functie tot het verbeteren van de financiële processen en het ondersteunen bij belangrijke managementbeslissingen. We onderbouwen onze adviezen met zowel kwalitatieve als kwantitatieve analyses.
 
Profiel
Herken jij jezelf in de volgende omschrijving? Neem dan contact met ons op!

  • Student in afrondende fase van de (bedrijfs) economie, econometrie en/of bedrijfskunde met een specialisatie in Finance, Accounting en Control of vergelijkbare richting
  • Werkt goed in teamverband
  • Heeft de ambitie om uit te groeien tot een professional
  • Communicatief vaardig, ook in het Engels
  • Bekend met Excel

Contact
Voor meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met Iris de Clerck, Recruiter, tel: 06-55442172/ iris.de.clerck@nl.ey.com. Of solliciteer direct via onderstaande link.

Stage informatie

Bedrijf: Bedrijf: EY

Opleidingsniveau: $stage.educationLevel.name}

Periode:

Type: Afstudeerstage

Vergoeding:

Meer stages

Stages