Intern Consultant

Bedrijf
Locatie
Amsterdam
Opleidingsniveau
WO
Periode
3 - 6 maanden
Type
Werkstage
Vergoeding
Marktconform
Vakgebieden

Werken bij Roland Berger

Roland Berger is het enige strategie-adviesbureau van Europese oorsprong met een sterke internationale aanwezigheid. Gedreven door onze waarden van ondernemersgeest, uitmuntendheid en empathie zijn wij ervan overtuigd dat het bedrijfsleven en de samenleving behoefte hebben aan een nieuw, duurzaam paradigma dat zich richt op de hele waardecreatiecyclus. Onze cultuur van het Nederlandse kantoor staat bekend als jong, energiek, collegiaal, ondernemend, professioneel en scherp. 

De kandidaat

Roland Berger zoekt academici met sterke analytische vaardigheden, affiniteit met strategie consulting en een klik met ons kantoor. Je hebt brede interesses en houdt ervan om nieuwe uitdagingen aan te gaan. Je hebt een ondernemersmentaliteit en indrukwekkende extra-curriculaire activiteiten die dit aantonen.  

Wat bieden we jou

Gedurende een stage van drie maanden maak je deel uit van een (internationaal) projectteam. Vanaf dag één ben je een volwaardig team lid, krijg je veel verantwoordelijkheid en wordt je begeleid door je team en je persoonlijke mentor om je consulting skills verder te ontwikkelen. Startdata voor onze intern posities zijn flexibel.

Solliciteren

Heb je een universitaire opleiding (bijna) afgerond met uitstekende resultaten en daarnaast noemenswaardige nevenactiviteiten vervuld? En bovenal, heb je zin om je handen uit de mouwen te steken om ons kantoor in Amsterdam verder te laten groeien? Meld je dan aan voor onze intern positie en ervaar zelf hoe het is om te werken als strategie consultant.

Voor vragen kan je contact opnemen met Florentine Bouma via florentine.bouma@rolandberger.com

Stage informatie

Bedrijf: Roland Berger

Locatie: Amsterdam

Opleidingsniveau: WO

Periode: 3 - 6 maanden

Type: Werkstage

Vergoeding: Marktconform

Solliciteren
Op zoek naar een baan?
Wij helpen je graag!