Stagiair HR / Recruitment

Hay Group

Stage informatie

Bedrijf: Hay Group

Opleidingsniveau:

Periode:

Type: Werkstage

Vergoeding: ja

Deze stage is niet meer vacant

Het team
Business Support bestaat uit een aantal kleinere teams van specialisten zoals secretariaten, de administratie, het bedrijfsbureau, het document centre, de ICT afdeling, de repro, de bibliotheek, marketing, HR en facilities. Een gemeenschappelijk doel van deze teams is het steeds weer verbeteren van de kwaliteit voor onze klanten. Denk bijvoorbeeld aan tijdige, correcte informatie verschaffen aan onze klanten en de kwaliteit van onze rapporten. Een tweede doel is het steeds weer bijdragen aan de productiviteit van de consultants. Hierbij kan je denken aan de efficiency van werken, concrete directe ondersteuning in de uitvoering van het werk.

Organisatie
Wij zijn een wereldwijd organisatieadviesbureau. Samen met het management maken we strategie concreet. We ontwikkelen talent, zorgen dat mensen effectiever werken en dat ze gemotiveerd zijn om optimaal te presteren. Ons doel: verandering teweegbrengen waardoor mensen en organisaties hun volle potentieel bereiken en benutten.

Wij zijn per augustus/september en per januari op zoek naar een enthousiaste
Stagiair HR / Recruitment (32-40 uur per week)

Het team        
Het team bestaat uit een Director Business Services, een HR Business Partner, een HR Adviseur en een HR Functionaris. Ons HR team geeft HR-advies en biedt ondersteuning aan de business (Benelux). Daarbij valt onder andere te denken aan strategisch personeelsmanagement, arbeidsvoorwaardenbeleid, performance management, recruitment, arbeidsmarktcommunicatie, arbobeleid en ziekteverzuim. We zijn een enthousiast, hardwerkend team met een informele sfeer. Wij zijn hard op zoek naar een gemotiveerde stagiair, die ons team komt versterken.

De rol
Als stagiair HR / Recruitment bied je ondersteuning aan het HR team, met name op het vlak van recruitment en arbeidsmarktcommunicatie. Bij Hay Group werk je niet voor ons maar met ons: we verwachten dat je actief met ons meedenkt. Je draagt zorg voor de tijdige opvolging van binnenkomende sollicitaties en maakt hierbij de eerste beoordeling. Je plant afspraken met kandidaten in en zorgt dat daarvoor alles geregeld is. Daarnaast help je mee met onze inhousedag. Je houdt je zowel online als offline bezig met arbeidsmarktcommunicatie, onder andere door het opstellen van een jaarplanning en het in kaart brengen van nieuwe opportuniteiten. Daarnaast zal je je bezighouden met de recruitment administratie en het verzorgen van een actueel personeelsbeheer, alsmede overige administratieve HR werkzaamheden.

Aanbod
Hay Group biedt een stage voor een periode van 4 tot 6 maanden in een inspirerende en professionele werkomgeving met verantwoordelijkheid en ruimte voor initiatief, waarbij je minstens 4 dagen in de week bij ons aan de slag gaat. Het betreft een meewerkstage; gedurende die dagen draai je volop mee op de HR afdeling. Je krijgt daarbij een begeleider waarbij je terecht kunt met al je vragen. De stagevergoeding betreft € 375,- per maand op fulltime basis.

Profiel
Je bent iemand die:

  •     momenteel een HBO-opleiding volgt, bij voorkeur P&A of HR gerelateerd
  •     houdt van een dynamische werkomgeving
  •     een hands-on mentality heeft, maar ook oog heeft voor de bredere context
  •     onder hectische omstandigheden de rust bewaart
  •     de Nederlandse en de Engelse taal actief beheerst
  •     nieuwsgierig, leergierig en resultaatgericht is
  •     wil werken in een commerciële omgeving
  •     goede sociale vaardigheden heeft

Heb je interesse in de functie en wil je graag solliciteren, stuur dan je cv én je motivatiebrief via de button op de website www.werkenbijhaygroup.nl .

Voor vragen kun je contact opnemen met Annet Weidema, HR Adviseur (via email annet.weidema@haygroup.com of via telefoonnummer 0888-929 736) of Simone Paapst, HR Business Partner (via email simone.paapst@haygroup.com of via telefoonnummer 0888-929 700).

Stage informatie

Bedrijf: Bedrijf: Hay Group

Opleidingsniveau: $stage.educationLevel.name}

Periode:

Type: Werkstage

Vergoeding: ja

Meer stages

Stages