Stagiair Recruitment - EMEIA FSO - Den Haag

EY

Stage informatie

Bedrijf: EY

Opleidingsniveau:

Periode:

Type: Meeloopstage

Vergoeding: ja

Deze stage is niet meer vacant

Functieomschrijving
Stagiair Recruitment (EMEIA FSO) - locatie Den Haag - DEN000TC

Wil jij recruitment ervaring opdoen binnen een grote internationale organisatie (locatie Den Haag)? EY heeft nu een stageplaats beschikbaar.

EY is een internationaal dienstverlenend bedrijf, dat met ruim 190.000 medewerkers wereldwijd is vertegenwoordigd in 150 landen. In Nederland geldt EY als maatstaf op het vlak van professionele dienstverlening aan ondernemingen en organisaties. Onze diensten strekken zich uit over heel verscheiden disciplines zoals Audit, Tax & Legal, Transaction Services en Advisory. Wij focussen ons specifiek op de adviesdiensten voor onze klanten in de financiële sector (banken, verzekeraars en pensioenfondsen) en zijn gebundeld in een Europees samenwerkingsverband.

Wil jij ervaren hoe het is om bij EY Financial Services te werken? En wil jij jezelf verder ontwikkelen door vakgerichte praktijkervaring op te doen? Dan is een functie als stagiair bij EY wellicht iets voor jou!

Een stage bij EY biedt jou de gelegenheid om waardevolle en relevante ervaring op te doen.

Wij zoeken een gemotiveerde WO student(e) die als (bijna) afgestudeerde meeloop stagiair ervaring wil opdoen binnen onze recruitmentafdeling.

Periode:
De stageplaats (minimaal 4 dagen per week) is per 1 september beschikbaar voor maximaal 6 maanden.

De stage:
Ontdek hoe het is om bij een internationale onderneming te werken, waar mensen zich onderscheiden door wie ze zijn en wat ze kunnen. Je ondersteunt de senior recruiters die zich richten op het werven van seniors, managers, senior managers en directors.

Tijdens deze meeloopstage bestaan je werkzaamheden uit de volgende taken:

  • Voorbereiden, coördineren en mede uitvoeren van wervingsactiviteiten in overleg met de senior recruiters. Daarnaast ondersteun je bij de opvolging van deze activiteiten door informatieverwerking in ons recruitmentsysteem (Taleo) en opvolging van kandidaten;
  • Ondersteunen van de senior recruiters bij het telefonisch screenen van sollicitanten, het screenen van cv's en motivatiebrieven, het afnemen van de assessments en het inplannen van sollicitatiegesprekken;
  • Ondersteunen bij het opstellen van managementrapportages, kandidaten funnels en functieprofielen;
  • Tenslotte lever je een bijdrage aan diverse lopende projecten (bijv. social media en arbeidsmarktcampagnes).

Begeleiding:
Persoonlijke begeleiding vinden we belangrijk. Wij helpen je het maximale uit jezelf te halen en begeleiden je daarin. Alle stagiairs ontvangen tevens een aantrekkelijke vaste maandelijkse vergoeding.
 
Profiel:

  • Momenteel volg je de opleiding WO Bedrijfskunde, Bedrijfseconomie, of een vergelijkbare opleiding (of hebt deze opleiding net afgerond);
  • Je bent communicatief vaardig, enthousiast en beschikt over een gezonde dosis stressbestendigheid;
  • Je hebt affiniteit met social media / networking;
  • Bereidheid om administratieve taken op te pakken;
  • Uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift.

Contact:
Richt je sollicitatie aan Saskia Reuchlin via onderstaande link
Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Saskia Reuchlin, Manager Recruitment, via telefoonnummer 088 – 40738743.

Stage informatie

Bedrijf: Bedrijf: EY

Opleidingsniveau: $stage.educationLevel.name}

Periode:

Type: Meeloopstage

Vergoeding: ja

Meer stages

Stages