Projectoptimalisatie

Conclusion

Stage informatie

Bedrijf: Conclusion

Locatie: Utrecht

Opleidingsniveau: HBO/WO

Periode:

Type: Meeloopstage

Vergoeding: Marktconforme stagevergoeding

Deze stage is niet meer vacant

Om ons in onze groei ambitie te ondersteunen, zijn we per direct opzoek naar een:Stagiair(e)

Als stagiair(e) ondersteun je een (aantal) consultants in hun veranderkundige projecten en onderzoek. Een onderdeel van je stage zal zijn het ondersteunen bij een procesoptimalisatie traject binnen Conclusion. Lean Six Sigma en Prince2 methodieken zullen als basis worden gebruikt. Daarnaast is er ruimte om je een eigen stageopdracht uit te voeren.

Functie Eisen
Je volgt een HBO/ WO opleiding richting Bedrijfskunde of economie. Daarnaast heb je interesse in veranderkunde en procesoptimalisatie. Ervaring hierin is een pre. Je werkt nauwkeurig en bent sterk in zowel mondelinge als schriftelijke communicatie. Je bent proactief en weet wanneer je moet schakelen.

Aanbod
De mogelijkheid om mee te draaien in een procesoptimalisatie project. Je ontvangt een marktconforme stagevergoeding en reiskostenvergoeding (als je geen OV jaarkaart hebt). Je wordt vanuit de organisatie goed begeleid en krijgt de mogelijkheid jezelf te ontwikkelen

Contact
Herken je jezelf in bovenstaande omschrijving en durf jij het aan ons team te versterken? Stuur dan je reactie naar Hanane Azdad, hazdad@conclusionmail.nl. Voor vragen kun je mij bereiken op nummer 06-83692248.

Stage informatie

Bedrijf: Bedrijf: Conclusion

Locatie: Utrecht

Opleidingsniveau: $stage.educationLevel.name}

Periode:

Type: Meeloopstage

Vergoeding: Marktconforme stagevergoeding

Meer stages

Stages