Afstudeeropdracht IT Advisory

Baker Tilly

Stage informatie

Bedrijf: Baker Tilly

Locatie: Gouda

Opleidingsniveau: WO

Periode: 3 - 6 maanden

Type: Afstudeerstage

Vergoeding: Zeer goede stagevergoeding

Solliciteren

en jij op zoek naar een uitdagende werkomgeving waar je kunt afstuderen op het gebied van organisatie en Informatie Management?Ben jij proactief en heb je een ondernemende instelling? Wij zoeken voor onze afdeling IT Advisory een afstudeerstagiair(e) die zelf een opdracht inbrengt of deze in overleg met ons formuleert.

Over de functie
Baker Tilly Berk is een ambitieuze organisatie die hard aan de weg timmert. Wij zijn de ondernemer naast de ondernemer. IT Advisory is een snelgroeiende en succesvolle afdeling binnen Baker Tilly Berk, verspreid over een aantal vestigingen door het land. Wij bieden de mogelijkheid voor een afstudeeropdracht op één van onze volgende vestigingen: Amsterdam, Utrecht, Rotterdam, Zwolle en Eindhoven.


IT Advisory biedt de mogelijkheid om door deze stage kennis te maken met de werkzaamheden die IT advisory uitvoert op het gebied van IT audit en IT consultancy. Voor jou als afstudeerstagiair(e) is dit een zeer diverse en boeiende omgeving om kennis op te doen!

Afstudeeropdracht
Wij dagen je uit om met ons in gesprek te gaan over je afstudeeronderwerp en gezamenlijk een goede opdracht te formuleren. Opdrachten kunnen betrekking hebben op de volgende onderwerpen:

  • IT strategie
  • Big data
  • Outsourcing
  • Cybercrime
  • ICT ontwikkelingen in de Zorg

Maar uiteraard staan wij ook open voor interessante onderwerpen die jij aandraagt.

Jouw profiel
We willen graag met jou kennismaken als je:

  • Een universitaire opleiding volgt in de richting (Business) Information Management of vergelijkbaar
  • Goed ontwikkeld analytisch vermogen hebt
  • Een echte teamspeler bent die van aanpakken weet
  • Beschikt over goed ontwikkelde communicatieve vaardigheden

Ons aanbod
Wij bieden jou als afstudeerstagiair(e) een boeiende werkomgeving waar je de ruimte krijgt om door te groeien en waarin je eigen verantwoordelijkheden hebt. Je werkt samen met leuke collega’s om het beste resultaat te behalen en hierbij staat kwaliteit voorop. Bij Baker Tilly Berk herken je de korte lijnen en informele sfeer van regionale kantoren. Tegelijkertijd zijn we erg trots op onze uitgebreide groep klanten van uiteenlopende omvang die wij door onze (internationale) samenwerking kunnen bedienen.

Wij bieden een zeer goede stagevergoeding.

Enthousiast geworden?
Enthousiast geworden over deze afstudeerplek? Solliciteer dan direct via deze site. Wil je eerst meer informatie over de opdracht? Neem dan contact op met Kees van Diepen of Martin van Ernst, partners IT Advisory, via tel. (010) 253 59 00.

Stage informatie

Bedrijf: Bedrijf: Baker Tilly

Locatie: Gouda

Opleidingsniveau: $stage.educationLevel.name}

Periode: 3 - 6 maanden

Type: Afstudeerstage

Vergoeding: Zeer goede stagevergoeding

Solliciteren

Meer stages

Stages