Stage

Andersson Elffers Felix

Stage informatie

Bedrijf: Andersson Elffers Felix

Locatie: Utrecht

Opleidingsniveau: WO

Periode:

Type: Werkstage

Vergoeding: Ja

Deze stage is niet meer vacant

AEF is een organisatie-adviesbureau voormaatschappelijke vraagstukken, zoals betaalbaarheidzorg, veiligheid op straat, bezuinigingen bij de overheid, de behandeling van vreemdelingen en een beter openbaar vervoerin Nederland.

Van augustus 2015 tot februari 2016 zijn wij opzoek naar enthousiaste studenten voor een betaalde stage bij AEF. Als stagiair draai je mee bij onze projecten, met aansluiting op je achtergronden interesses. In overleg is het mogelijk je stage met afstudeeronderzoek te combineren. Wij zoeken studenten met minstens een bachelordiploma, goede studieresultaten en interessante extra curriculaire activiteiten. Je beheerst het Nederlands uitstekend in woord en schrift, bent energiek enflexibel, en schrikt niet van een uitdaging.

Bij AEF werken mensen met diverse achtergronden, zoals economen, juristen, bestuurskundigen, natuurkundigen en werktuigbouwers. AEF-ers zijn betrokken bij de wereld om zich heen en hebben duidelijk plezier in hun werk.

Als je geïnteresseerd bent, stuur dan voor 9 juni2015 je cv en motivatiebrief naar werving@aef.nl.Voor meer informatie kun je contact opnemen met Jasper Sluijs, 030-236 30 30 of werving@aef.nl. Kijk ook op www.aef.nl voor meer informatie over ons.

Stage informatie

Bedrijf: Bedrijf: Andersson Elffers Felix

Locatie: Utrecht

Opleidingsniveau: $stage.educationLevel.name}

Periode:

Type: Werkstage

Vergoeding: Ja

Meer stages

Stages