Stagiair Consultancy Big Data

BDO

Stage informatie

Bedrijf: BDO

Locatie: Eindhoven

Opleidingsniveau: WO

Periode:

Type: Afstudeerstage

Vergoeding: Onbekend

Deze stage is niet meer vacant

Big data is hot. Big data biedt veel mogelijkheden voor organisaties, zoals Bol.com, Wehkamp, Philips, Shell, etc. Maar wat zijn nu de kansen en mogelijkheden voor de kleinere bedrijven (MKB)? MKB-bedrijven zijn zeer divers. Grootte, industrie, branche en locatie zijn voorbeelden van kenmerken die MKB-bedrijven van elkaar onderscheiden. Welk type MKB-bedrijf is gebaat bij Big data gerelateerde toepassingen? Wat zijn de kansen en de risico’s?
 
BDO voert samen met verschillende partners (Ctac, TIAS en de Kamer van Koophandel) een onderzoek om een inventarisatie te maken van de status, geschiktheid, en bereidheid van MKB-bedrijven om Big data en analytics in hun bedrijfsvoering op te nemen.
 
Voor dit onderzoek zijn wij op zoek naar een student met affiniteit voor onderzoek op het gebied van Big data en analytics.

Ons aanbod

Wij bieden je een interessante stage in een open, collegiale en professionele werksfeer met volop ruimte om jouw persoonlijke kwaliteiten verder te ontwikkelen. Bij BDO is elk jaar een flink aantal stagiairs en afstudeerders werkzaam. Juist door middel van een stage kun je een goed beeld krijgen van onze organisatie en het vakgebied.

Jouw profiel

  • Je bent bezig met een WO opleiding in de richting van Bedrijfseconomie, Bedrijfskunde of een andere aanverwante studie met affiniteit voor onderzoek op het gebied van Big data en analytics;
  • Je hebt affiniteit met academisch onderzoek;
  • Je hebt een pro-actieve houding en affiniteit met werken in een zakelijke, commerciële omgeving;
  • Je bent leergierig, enthousiast en integer;
  • Je beheerst de Nederlandse taal uitstekend en weet je goed uit te drukken in woord en geschrift;
  • Je bent ongeveer 32 - 40 uur beschikbaar per week;
  • Je bent per direct beschikbaar.

Een online assessment maakt deel uit van de sollicitatieprocedure. In dit assessment worden acht competenties gemeten die niet alleen belangrijk zijn voor deze afstudeerstage maar ook voor je verdere loopbaan.

Interesse?

Spreekt de functie van Stagiair Big Data je aan? Solliciteer dan door op onderstaande ‘solliciteer’ button te klikken. Voor nadere informatie kun je terecht bij Laura van Dolder, Adviseur Werving & Selectie, tel.: (020) 543 21 64. 
 
Over BDO
In onze dienstverlening draait het om mensen. Alleen door sterke relaties met onze klanten op te bouwen, kunnen wij op maat gemaakte oplossingen bieden op het gebied van accountancy, fiscaliteit en consultancy. De ruim 2100 BDO’ers dragen allemaal bij aan het realiseren van onze strategische doelstelling: het bieden van de allerbeste service én het leveren van de beste kwaliteit. Dit doen wij vanuit de vier kernwaarden: Persoonlijk, Passie, Professioneel en Pragmatisch.
Onze klantenportefeuille is zeer divers waarbij de nadruk ligt op enerzijds het familiebedrijf en anderzijds de corporate cliënts waaronder publieke organisaties, beursfondsen en internationaal opererende ondernemingen vallen.

Stage informatie

Bedrijf: Bedrijf: BDO

Locatie: Eindhoven

Opleidingsniveau: $stage.educationLevel.name}

Periode:

Type: Afstudeerstage

Vergoeding: Onbekend

Meer stages

Stages