Werkstudent BTW - Utrecht

Baker Tilly

Stage informatie

Bedrijf: Baker Tilly

Locatie: Gouda

Opleidingsniveau: WO

Periode: 3 - 6 maanden

Type: Werkstage

Vergoeding: Onbekend

Solliciteren

Baker Tilly Berk is een ambitieuze organisatie die hard aan de weg timmert. Wij zijn de ondernemer naast de ondernemer. Kwaliteit is het fundament van onze organisatie.

De Btw-adviesgroep van Baker Tilly Berk is een jong en dynamisch team en adviseert een gevarieerde klantenkring bestaande uit Nederlandse MKB+ bedrijven t/m grote (buitenlandse) organisaties op het gebied van de btw. De Btw-adviesgroep heeft een landelijke dekking en werkt intensief samen met de verschillende disciplines en de branche- en kennisgroepen binnen de organisatie. Daarnaast wordt samengewerkt op internationaal niveau met de btw-adviseurs van de buitenlandse kantoren uit het Baker Tilly International netwerk. Dit staat garant voor uitdagend en afwisselend werk.

Jouw baan
Als werkstudent maak je kennis met de verschillende onderdelen van het btw-vakgebied en de btw-adviespraktijk. Jouw werkzaamheden zullen bestaan uit:

  • Het voorbereiden van btw-adviezen;
  • Jurisprudentie- en bronnenonderzoek;
  • Het voorbereiden en uitvoeren van btw-compliance werkzaamheden.

Wij zoeken
Wij willen graag met jou kennismaken als je:

  • Bezig bent met het afronden van een master Fiscaal Recht of Fiscale Economie (het accent indirecte belastingen is een pré);
  • Je graag wilt verdiepen in het btw-vakgebied
  • Accuraat werkt en creatief bent
  • Meerdere dagen in de week beschikbaar bent op onze vestiging in Utrecht
  • Een echte teamspeler bent.

Enthousiast geworden?
Een (e)assessment maakt onderdeel uit van de sollicitatieprocedure. Wil je eerst meer informatie over de functie? Neem dan contact op met onze senior manager Suzanne van de Snepscheut (per email s.vandesnepscheut@bakertillyberk.nl of telefoon 040 250 5700).

Stage informatie

Bedrijf: Bedrijf: Baker Tilly

Locatie: Gouda

Opleidingsniveau: $stage.educationLevel.name}

Periode: 3 - 6 maanden

Type: Werkstage

Vergoeding: Onbekend

Solliciteren

Meer stages

Stages