Werkstudent Engagement Surveys

Towers Watson

Stage informatie

Bedrijf: Towers Watson

Locatie: Amstelveen

Opleidingsniveau: WO

Periode:

Type: Werkstage

Vergoeding: In overleg

Deze stage is niet meer vacant

The Company 
Go beyond. At Towers Watson, we are more than individuals. We are a community focused on helping our colleagues and clients thrive and succeed. Towers Watson is a leading global professional services company that helps organizations improve performance through effective people, risk and financial management. With 15,000 associates around the world, we offer consulting, technology and solutions in the areas of benefits, talent management, rewards, and risk and capital management.

Talent and Rewards 
Organisaties over de hele wereld zijn voor hun succes afhankelijk van de capaciteiten en prestaties van hun personeel. Towers Watson helpt organisaties zich ervan te verzekeren dat de juiste mensen op de juiste plaats zitten, dat zij het juiste werk doen tegen de juiste kosten en dat zij betrokken, toegewijd en productief zijn. Wij vertrouwen op data, analyses en ervaring om vast te stellen welke personeelsbehoeften essentieel zijn voor bedrijfsprestaties. Wij ontwikkelen strategieën en ontwerpen en implementeren programma’s die inspelen op deze behoeften. Dit leidt tot betere prestaties en zorgt ervoor dat een maximaal rendement uit medewerkers wordt gehaald. Door gebruik te maken van toonaangevende technologie, internationale personeelsinformatie, onderzoek en inzicht kunnen we ideeën snel omzetten in daden.

De practice Organisation Surveys & Insights houdt zich bezig met engagement surveys. We ontwerpen vragenlijsten die medewerkers in staat stellen hun mening te geven over hun betrokkenheid bij de organisatie. Daarnaast doen we bijvoorbeeld onderzoek naar veiligheidscultuur en risico management cultuur. Na afloop van een onderzoek zitten we om de tafel met het senior leadership van grote organisaties om de resultaten te bespreken en advies te geven over verbeteracties.

The Role 
Als werkstudent zal je werken met een aantal van de beste adviseurs binnen de branche. Tegelijkertijd ontwikkel je de nieuwste en meest geavanceerde technische kennis en vaardigheden. 
Je zal vanaf het begin af aan werken aan opdrachten voor echte klanten, waarbij niet alleen een beroep wordt gedaan op je creativiteit, maar ook de capaciteit om data te analyseren, hier conclusies uit te trekken en resultaten te presenteren. Deze ervaringen zullen je helpen om jouw technische kennis en algemene expertise op te bouwen. Concreet hou je je bezig met het ondersteunen van het team, onder andere op het gebied van het uitzetten van vragenlijsten.

The Requirements 
De werkstudent volgt een WO?opleiding of heeft deze net afgerond en heeft affiniteit met financiële en HR?gerelateerde vraagstukken. Hij/zij is in staat zelfstandig en accuraat te werken binnen een team. Enige kennis van statistiek en Excel is een pré. Beheersing van de Franse taal is tevens een pré.
Wij bieden werkstudenten de mogelijkheid om voor minimaal twee dagen per week werkervaring bij ons op te doen. Een werkstudentschap is een unieke gelegenheid om onze organisatie beter te leren kennen. Je kunt dan goed bepalen of wij jouw toekomstige werkgever zouden kunnen zijn. De praktijk heeft uitgewezen dat het overgrote deel van onze werkstudenten en stagiaires bij ons in dienst treedt. En daar zijn we best trots op! Als werkstudent kun je gedurende twee of meer dagen per week praktijkervaring bij ons opdoen. Bovendien bieden wij werkstudenten een zeer aantrekkelijke studiekostenregeling.

Stage informatie

Bedrijf: Bedrijf: Towers Watson

Locatie: Amstelveen

Opleidingsniveau: $stage.educationLevel.name}

Periode:

Type: Werkstage

Vergoeding: In overleg

Meer stages

Stages