Onderzoek Agile en DevOps

Accenture

Stage informatie

Bedrijf: Accenture

Locatie: Amsterdam

Opleidingsniveau: WO

Periode: 3 - 6 maanden

Type: Werkstage

Vergoeding: Marktconform

Deze stage is niet meer vacant

Stage Technology Strategy Consulting - Onderzoek Agile en DevOps

Wil jij graag onderzoek doen in een grote dynamische organisatie op het gebied van de nieuwste methoden en technieken? Waar je de mogelijkheid hebt om ervaring op te doen in de consultancybranche? Zoek je een stage waarin jij een actieve rol speelt in verder ontwikkelen van kennis op het strategisch toepassen van Agile methoden en DevOps. En je dagelijks intensief begeleid wordt door ervaren consultants? Accenture biedt je deze mogelijkheid in de vorm van een fulltime stage voor 3 tot 6 maanden.

Agile en DevOps methoden worden steeds meer gebruikte door bedrijven om sneller en beter te kunnen veranderen. Het wordt veelal gebruikt om nieuwe ideeën, doormiddel van nieuwe technieken succesvol te ontwikkelen. Echter, Agile ontwikkelen is vaak een stijlbreuk met de traditionele manier van ontwikkelen. In de praktijk blijkt dan ook, dat Agile initiatieven moeite hebben om aansluiting te vinden bij legacy of core systemen en processen. Hierdoor worden de kansen voor innovatie beperkt.

Jouw onderzoek zal zich richten op het onderzoeken van de beste manier om, op een strategisch niveau, Agile en DevOps initiatieven beter te ondersteunen, alsmede de beste manier om op een strategisch niveau de oude en de nieuwe IT wereld aan elkaar te koppelen. Specifiek vanuit het oogpunt van de Enterprise Architecture functie van een organisatie.

Samen zullen we een goede onderzoeksvraag formuleren die zowel voldoet aan jouw eisen voor een afstudeeropdracht als die van je universiteit en aansluit bij onze opdracht.

Plaats in de organisatie
Je komt terecht in de Technology Strategy praktijk, bij het Enterprise Architecture & Application Strategy team. De Technology Strategy praktijk is een snel groeiend, hecht en divers team van 40 adviseurs. Internationaal hebben we 2000 Strategy Consultants in 40 landen. Je zult opereren vanuit ons kantoor aan de ZuidAs in Amsterdam.

Kwalificaties

 • Je bent in het laatste jaar van je studie aan de Universiteit, bij voorkeur een opleiding met een technische of (bedrijfs-)economische focus;
 • Je hebt (aantoonbare) affiniteit met Agile methodieken, Enterprise Architecture of Technology Strategy in het algemeen;
 • Je bent een teamplayer met uitstekende communicatieve vaardigheden;
 • Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal uitstekend;
 • Je kunt zelfstandig werken en weet van aanpakken;

 Wat levert het jou op?

 • Je krijgt goede begeleiding van een team met ervaren consultants;
 • Je krijgt een stagevergoeding en een laptop ter beschikking;
 • Mogelijkheid om af te studeren met een ervaren begeleiding, kennis en expertise van Accenture;
 • Ervaring binnen een groot, internationaal consultancy kantoor.

Overige informatie

 • Duur: 3-6 maanden (in overleg)
 • Aantal uren per week: 40
 • Locatie: Amsterdam: Flexibele werkplek (werken tussen onze collega’s)
 • Startdatum: 1-3-2015

Solliciteer online
Solliciteer direct via de button "Online solliciteren" onderaan deze pagina. Graag ontvangen wij jouw CV en motivatiebrief. Een assessment maakt onderdeel uit van de sollicitatieprocedure. Voor meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met Saskia de Blank via stages@accenture.com.

Stage informatie

Bedrijf: Bedrijf: Accenture

Locatie: Amsterdam

Opleidingsniveau: $stage.educationLevel.name}

Periode: 3 - 6 maanden

Type: Werkstage

Vergoeding: Marktconform

Meer stages

Stages