Werkstage Corporate Finance

Bedrijf
Locatie
Amsterdam
Opleidingsniveau
WO
Periode
3 - 6 maanden
Type
Werkstage
Vergoeding
Marktconform
Vakgebieden
Sectoren
Deze stage is niet meer vacant

Op basis van onze sectorgedreven kennis adviseren en begeleiden wij organisaties bij fusies, overnames, waardebepalingen, financieringen of andere aspecten van corporate finance. In een voortdurende dialoog met opdrachtgevers, externe specialisten en met elkaar, delen we nieuwe inzichten en scherpen we onze inhoudelijke expertise aan. Dit leidt tot vernieuwende oplossingen en uiteindelijk een succesvol resultaat voor onze opdrachtgevers. De M&A-activiteiten vormen de hoofdactiviteit. We concurreren hierbij als onafhankelijke speler met de Nederlandse banken en grote accountancykantoren.

Onze klantenkring bestaat uit beursgenoteerde ondernemingen, grote privaat gehouden ondernemingen en private equity huizen. Hoewel we ons focussen op deals van € 20 tot € 250 miljoen, worden door ons ook grotere transacties begeleid. Tot onze klantenkring behoren o.a. partijen als Velcro, Tauw, Holland Venture, KwadrantGroep, Gilde Buy Out Partners, ministerie van Financiën, ministerie van VWS, Gasunie en BAM.

Gedurende het gehele jaar bieden wij een aantal enthousiaste en ambitieuze studenten de mogelijkheid om een fulltime werkstage te lopen. Wij zijn op zoek naar universitaire Econometrie-, Economie-, Bedrijfskunde- of exacte wetenschap studenten met een grote mate van zelfwerkzaamheid en een goede commerciële aanleg voor een periode van minimaal vier maanden (in overleg) op basis van 40 uur per week.

Functie-eisen

  • Aantoonbare interesse in corporate finance en specifiek M&A
  • Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal
  • Goede (financieel) analytische vaardigheden
  • Gedegen basis in MS Office
  • Communicatief vaardig, pragmatisch en bovenal een teamplayer

Voorwaarden

Als stagiair krijg je de mogelijkheid om volop mee te draaien in ons team. We proberen jou een zo breed mogelijk beeld te geven van het vak. Hiertoe zullen we je onder andere vragen bedrijven en sectoren te analyseren, waarderingen te maken en andere financiële vraagstukken op te lossen. Uiteraard word je hierbij intensief begeleid. Je krijgt bij ons een goed beeld van het vak van corporate finance adviseur. Je krijgt de mogelijkheid om snel te groeien als volwaardig lid van het team. Daarnaast ontvang je een marktconforme stagevergoeding.

Stagiaire blogs

Wil je weten hoe anderen hun werkstage bij ons hebben ervaren? Lees hier hun blogs.

Enthousiast geworden?

Je kunt solliciteren door je motivatiebrief, CV en cijferlijst van de universiteit te sturen naar Marion Bood, HRM.
Voor aanvullende vragen over deze vacature kun je contact met haar opnemen via +31 20 301 43 14 of m.bood@bccf.nl.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Stage informatie

Bedrijf: Bedrijf: Boer & Croon Corporate Finance

Locatie: Amsterdam

Opleidingsniveau: $stage.educationLevel.name}

Periode: 3 - 6 maanden

Type: Werkstage

Vergoeding: Marktconform

Meer stages