Stagiair Onderzoek Bedrijfsovername

KplusV

Stage informatie

Bedrijf: KplusV

Opleidingsniveau:

Periode:

Type: Meeloopstage

Vergoeding: Marktconforme stagevergoeding

Deze stage is niet meer vacant

Interesse in een vacature of stageplaats van Dutch Dream Group? Bekijk dan deze eens. Dutch Dream Group is een 100% dochteronderneming van KplusV.

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste student(e) die onderzoek naar bedrijfsovernames in de MKB-markt wil doen. Naast het onderzoek krijg je alle mogelijkheden om actief ervaring op te doen in het consultancyvak. De opdracht is in nader overleg in te vullen, waarbij we zorgen voor een goede aansluiting met jouw opleiding. Vanzelfsprekend bieden wij goede en intensieve begeleiding en kun je van onze expertise en ons netwerk gebruik maken.

Wie we zijn… 
Dutch Dream Group is een middelgroot adviesbureau met vestigingen in Arnhem (centrum) en Amsterdam (Science Park). Wij begeleiden ondernemers bij aankoop of verkoop van bedrijven, waarbij onze focus ligt op ondernemers en ondernemingen met een zakelijke en persoonlijke groeiambitie. Vanaf de oprichting (1991) adviseert, begeleidt, inspireert en activeert de Dutch Dream Group de ondernemer en zijn ondernemende managers in alle fasen van de bedrijfsvoering: van de start van een bedrijf, de realisatie van waardegroei, de managementontwikkeling tot en met de verkoop of opvolging van het bedrijf. Aandacht voor de groei van mens én bedrijf zit diep in de cultuur van de Dutch Dream Group verankerd. Sinds juni 2013 maken wij als zelfstandige onderneming deel uit van KplusV organisatieadvies.

En wat willen wij van jou?
Je bevindt je in de afrondende fase van een academische of hbo-opleiding met een financieel economische achtergrond. Bij voorkeur met een specialisatie richting fusies en overnames en ondernemerschap. Je hebt interesse voor het midden- en kleinbedrijf en bent op zoek naar een (afstudeer-)opdracht vanaf april/mei 2015.

De stageperiode bedraagt minimaal 5 maanden, waarbij een fulltime (40 uur) stageweek geen vereiste is.

Wat we bieden…
We bieden een omgeving waarin je binnen een duidelijk kader veel vrijheid krijgt om je opdracht uit te voeren. We betalen een marktconforme stagevergoeding. Werken vanuit onze vestiging in Amsterdam heeft onze voorkeur.

Informatie en nadere kennismaking
Spreekt bovenstaande je aan en heb je de ambitie om je zakelijk en persoonlijk verder te ontwikkelen? Stuur dan per mail je cv met motivatiebrief naar j.geenen@dutchdreamgroup.nl. Wil je eerst meer informatie? Bel dan met John Geenen, telefoon 06-27085554.

Stage informatie

Bedrijf: Bedrijf: KplusV

Opleidingsniveau: $stage.educationLevel.name}

Periode:

Type: Meeloopstage

Vergoeding: Marktconforme stagevergoeding

Meer stages

Stages