Finance & Investment

KplusV

Stage informatie

Bedrijf: KplusV

Locatie: Amsterdam

Opleidingsniveau: WO

Periode:

Type: Afstudeerstage

Vergoeding: Marktconforme stagevergoeding

Deze stage is niet meer vacant

Als stagiair draai je mee in een team dat een regionaal ontwikkelingsfonds beheert van €30 miljoen.Dit fonds richt zich op ondernemers die zich inzetten voor duurzame energie: zonne-energie, wind (op zee), biomassa en duurzame bouw. Het team maakt deel uit van de marktgroep Financiering.

Jouw werkzaamheden omvatten het uitvoeren van bedrijfs- en marktanalyses. Daarnaast beoordeel je businessplannen op hun haalbaarheid en of ze voldoen aan de investeringscriteria van het fonds. Hiermee ben jij de persoon die als eerste kijkt naar nieuwe investeringsproposities.

Je analyses bestaan uit een uiteenzetting van de bedrijfsactiviteiten, het verdienmodel, de financiële cijfers en de investeringsstructuur. Hierover rapporteer je aan de teamleden. Ook krijg je de ruimte om aan te schuiven bij verkennende gesprekken met ondernemers. Overige taken kunnen zijn: het ondersteunen van het team Financiering bij groeifinancieringstrajecten, en het meedenken over en maken van analyses rondom innovatieve financieringsinstrumenten.

Wat neem je mee?

 • Je bent gemotiveerd, leergierig en analytisch sterk.
 • Je hebt gevoel voor bedrijfsconcepten en ondernemen.
 • Jouw affiniteit ligt in de wereld van finance & investments (zoals financiering, investeringen en venture capital).
 • Je bent goed met Excel en PowerPoint.
 • Je spreekt Nederlands.
 • Je zit in de laatste fase van een wo-studie in een bedrijfskundige richting, waaronder Bedrijfskunde, (Bedrijfs)economie of vergelijkbaar.

Wie zijn wij?
Wie betrokken is, wordt betrokken. Dat zien we bij KplusV elke dag. Opdrachtgevers en initiators weten ons te vinden. Voor gedegen adviezen. Voor onze kennis van zowel de publieke sector als het bedrijfsleven. Voor onze ervaring met innovatieve projecten. En voor onze ondernemersmentaliteit. We verbinden mensen en mogelijkheden. In ieder geval altijd informeel en collegiaal. Maar met een enorme drive om projecten te laten slagen. Met inspirerende initiatieven en goede ideeën. We denken, durven en doen. Die houding maakt ons tot een modern, no-nonsense adviesbureau.

Al sinds 1984 en met ruim negentig medewerkers zetten we onze schouders hieronder, vanuit vestigingen in Arnhem en Amsterdam.

Wat bieden wij?

 • Een meewerkstage van minimaal drie dagen per week, voor vier tot zes maanden.
 • Een plek om ervaring op te doen op het interessante en actuele snijvlak van finance & investments en duurzame energie.
 • Veel ruimte om te leren, zowel vakinhoudelijk als persoonlijk.
 • Amsterdam als standplaats. Ons kantoor bevindt zich op het Science Park, een unieke plek waar technische kennis, onderzoek en innovatieve bedrijvigheid samenkomen.
 • Een marktconforme stagevergoeding.

Word je enthousiast van deze stage? Stuur dan je cv met een korte motivatie via ons sollicitatieformulier.

Stage informatie

Bedrijf: Bedrijf: KplusV

Locatie: Amsterdam

Opleidingsniveau: $stage.educationLevel.name}

Periode:

Type: Afstudeerstage

Vergoeding: Marktconforme stagevergoeding

Meer stages

Stages