Stagiair Recruitment (EMEIA FSO) - Den Haag

EY

Stage informatie

Bedrijf: EY

Locatie: Den Haag

Opleidingsniveau: WO

Periode:

Type: Meeloopstage

Vergoeding: Onbekend

Deze stage is niet meer vacant

EY is een internationaal dienstverlenend bedrijf, dat met 190.000 medewerkers wereldwijd aanwezig is in 150 landen. In Nederland geldt EY als maatstaf op het vlak van professionele dienstverlening aan ondernemingen en organisaties. Onze diensten strekken zich uit over heel verscheiden disciplines zoals Audit, Tax & Legal, Transaction Services en Advisory. Wij focussen ons specifiek op de adviesdiensten voor onze klanten in de financiële sector (banken, verzekeraars en pensioenfondsen) en zijn gebundeld in een Europees samenwerkingsverband.

Wil jij ervaren hoe het is om bij EY Financial Services te werken? En wil jij jezelf verder ontwikkelen door vakgerichte praktijkervaring op te doen? Dan is een functie als stagiair bij EY wellicht iets voor jou! Een stage bij EY biedt jou de gelegenheid om waardevolle en relevante ervaring op te doen.

Wij zoeken een gemotiveerde WO student(e) die als (bijna) afgestudeerde meeloop stagiair ervaring wil opdoen binnen onze recruitmentafdeling.

Periode:
De stageplaats (minimaal 4 dagen per week) is per direct beschikbaar.

Functie:
Ontdek hoe het is om bij een internationale onderneming te werken, waar mensen zich onderscheiden door wie ze zijn en wat ze kunnen. Je ondersteunt de senior recruiters die zich richten op het werven van seniors, managers, senior managers en directors.

Tijdens deze meeloopstage bestaan je werkzaamheden uit de volgende taken:
• Voorbereiden, coördineren en mede uitvoeren van wervingsactiviteiten in overleg met de senior recruiters. Daarnaast ondersteun je bij de opvolging van deze activiteiten door informatieverwerking in ons recruitmentsysteem (Taleo) en opvolging van kandidaten;
• Ondersteunen van de senior recruiters bij het telefonisch screenen van sollicitanten, het screenen van cv's en motivatiebrieven, het afnemen van de assessments en het inplannen van sollicitatiegesprekken;
• Ondersteunen bij het opstellen van managementrapportages / kandidaten funnels / functieprofielen;
• Tenslotte lever je een bijdrage aan diverse lopende projecten (bijv. social media / arbeidsmarktcampagnes).

Begeleiding:
Persoonlijke begeleiding vinden we belangrijk. Wij helpen je het maximale uit jezelf te halen en begeleiden je daarin. Alle stagiairs ontvangen tevens een aantrekkelijke vaste maandelijkse vergoeding.

Profiel:
• Je bent de opleiding WO Bedrijfskunde, Bedrijfseconomie, of een vergelijkbare opleiding aan het afronden (of hebt deze opleiding net afgerond);
• Je bent communicatief vaardig, enthousiast en beschikt over een gezonde dosis stressbestendigheid;
• Je hebt affiniteit met social media / networking;
• Bereidheid om administratieve taken op te pakken;
• Uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift.

Contact:
Richt je sollicitatie aan Lizanne Holtslag. Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Lizanne Holtslag, Stagiair Recruitment FSO, via telefoonnummer 088 – 407 37 43. 

Solliciteer online

Stage informatie

Bedrijf: Bedrijf: EY

Locatie: Den Haag

Opleidingsniveau: $stage.educationLevel.name}

Periode:

Type: Meeloopstage

Vergoeding: Onbekend

Meer stages

Stages